Stiri

Viitorul flagship al HTC va miza pe un procesor Snapdragon 835

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Viitorul flagship al HTC va miza pe un procesor Snapdragon 835 → detalii si specificatii confirmate →HTC pregateste pentru acest an un nou varf de gama care se anunta inca de la finalul anului trecuti ca va fi unul spectaculos. Compania taiwaneza nu a alocat inca un nume oficial pentru acest model, dar primele speculatii vorbesc despre un model care se va numi HTC Ultra sau HTC Ocean. VentureBeat scrie ca acest model va fi unul cu specificatii interesante, care ar putea impresiona piata de telefonie mobila si care va miza pe alte cateva caracteristici deosebite, printre care si procesorul Snapdragon 835, probabil cel mai important chipset din 2017.

Ce specificatii va avea viitorul flagship al HTC

Viitorul flagship al HTC va fi lansat peste putin timp sustine presa de specialitate internationala. Conform informatiilor din ultima perioada, modelul a primit nume de cod CBP si a fost deja listat in baza de date a software-ului de testare AnTuTu. Cel putin asta sustine @evleaks, care merge pe ideea ca viitorul flagship al HTC va fi denumit Ocean. Din pacate, din ceea ce aflam in ultima perioada despre acest terminal caruia pentru moment o sa-i spunem HTC CBP, nu confirma chiar tot ceea ce a aparut in perioada de sfarsit a anului trecut si de debut a acestui an. Si spun asta pentru ca viitorul flagship al HTC propune intr-adevar din cate se pare un procesor de top, dar nu si alte specificatii de acest nivel. Probabil ca multi dintre noi ne-am fi asteptat la un concurent serios pentru Samsung Galaxy S8 (care a fost lansat oficial ieri, eveniment despre care puteti citi mai multe in acest articol), insa HTC CBP nu pare atat de spectaculos precum flagshipul celor de la Samsung.

Viitorul flagship al HTC

In acest moment, pe piata, exista doua smartphone-uri care se folosesc de Snapdragon 835 de la Qualcomm. Unul este chiar Samsung Galaxy S8 intr-o varianta care probabil nu va fi accesibila pentru Europa prea curand, iar celalalt este Sony Xperia XZ Premium, varful de gama al japonezilor, prezentat la Mobile World Congress 2017, smartphone cu adevarat impresionant despre care puteti citi mai multe amanunte in aceasta recenzie.

HTC CBP, viitorul flagship al HTC, nu pare la acelasi nivel, iar din testele AnTuTu, aflam ca terminalul se va baza pe o placa video Adreno 540, pe o memorie RAM de 4GB si pe un spatiu de stocare de 64 GB. Desigur, asta pe langa Snapdragon 835 care pare confirmat. Avem de asemenea la dispozitie conform acestor informatii AnTuTu un display QHD (care cel mai probabil va fi unul de 5.5 inch) si camere foto interesante cu senzori de imagine de 16 megapixeli si respectiv 12 megapixeli.

In ceea ce priveste design-ul, specialistii speculeaza faptul ca HTC nu va produce mari modificari, cu toate ca inspre finalul anului trecut s-a zvonit ca viitorul flagship al HTC va arata diferit. Se pare ca puternicul concern taiwanez nu va adopta strategia celor de la Samsung care au imbratisat ideea unui flagship cu display de foarte buna calitate si un raport de aspect neobisnuit pe langa ideea de base-less. Despre viitorul flagship al HTC vom mai discuta in aceasta perioada, mai ales ca dupa lansarea recenta a celor de la Samsung, noul varf de gama al taiwanezilor ar putea fi in centrul atentiei la un eveniment de prezentare, care ar putea avea loc spre finalul lunii aprilie.

HTC Ocean 2

Summary
Article Name
Viitorul flagship al HTC va miza pe un procesor Snapdragon 835
Description
HTC pregateste pentru acest an un nou varf de gama care se anunta inca de la finalul anului trecuti ca va fi unul spectaculos.