Reviews, Stiri

Vernee Mars Pro smartphone cu Android 7.0 Nougat, 6GB RAM si procesor octa-core

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vernee Mars Pro (1)Vernee Mars Pro a fost o aparitie oarecum discreta la Mobile World Congress 2017. Smartphone-ul reprezinta de fapt o varianta actualizata a terminalului Vernee Mars (review), despre care am discutat si noi intr-un articol complet in septembrie anul trecut.

Noul item Vernee propune un procesor octa-core imbunatatit, o memorie RAM mai mare si face saltul spre noul sistem de operare al Google, Nougat 7.0. De asemenea Vernee Mars Pro asigura un spatiu de stocare mai mare decat formula standard Vernee Mars, dublandu-si capacitatea flash pana la 64 de GB.

Vernee Mars Pro primele impresii

Vernee Mars Pro are benzi pentru antene in stil iPhone 7, un detaliu apreciabil pentru o companie cu un nume nu foarte cunoscut pe piata smartphone fie ea si din Asia. Terminalul ruleaza Android 7.0 Nougat, spre deosebire de precursorul sau care rula Marshmallow 6.0. Vernee Mars Pro imbraca o carcasa metalica suficient de eleganta, ce asigura o foarte buna aderenta. Cu toate ca are un design placut, Vernee Mars Pro nu difera estetic foarte mult de versiunea clasica a terminalului, analizata pe blogul catmobile in septembrie anul trecut.

Vernee Mars Pro smartphone cu Android 7.0 Nougat, 6GB RAM si procesor octa-core

In partea dreapta a terminalului putem gasi butoanele de volum si power, precum si scannerul de amprente despre care presa de specialitate din Asia a vorbit la superlativ. Daca in partea de sus a terminalului vom avea slotul pentru mufa de casti de 3.5 milimetri, in partea stanga,Vernee Mars Pro propune slotul pentru cartela, iar in partea de jos slotul pentru incarcarea bateriei (USB Type-C) de 3500 mAh. De altfel, acumulatorului noii versiuni a Vernee Mars este unul superior generatiei lansate anul trecut, care avea o capacitate de numai 3000 mAh.

Display-ul Vernee Mars Pro ramane unul de calitate, asigurand un climat full HD si masurand 5.5 inch in diagonala, adica aceleasi dimensiuni ca si la formula clasica a terminalului. De asemenea, Vernee a asezat o protectie de tip Corning Gorilla Glass plus un strat de sticla curbata. Device-ul este motorizat printr-un procesor octa-core imbunatatit in comparatie cu cel de la Vernee Mars. Este vorba despre un chipset Helio P25 tactat la 2.3 Ghz, cu rezultate foarte bune in trecut aproape in toate colaborarile, superior versiunii Helio P10 (MT6755)folosita anul trecut. Vernee Mars Pro vine cu o memorie RAM de 6GB (detaliu foarte interesant si demn de apreciat) si cu o memorie de stocare flash mai mare decat la versiunea clasica, de 64 GB (32 in varianta de anul trecut). In acelasi timp, dispozitivul se bazeaza pe o placa video model ARM Mali-T880 MP2 de 900 MHz. La capitolul conectivitate specificam faptul ca telefonul primeste sprijin de calitate de la urmatoarele tehnologii: WiFi 802.11 a/b/g/n, 2.4GHz / 5GHz (dual band), Bluetooth 4.0 si GPS/A-GPS.

Sistemul de camere foto al noii versiuni de Vernee Mars este de asemenea imbunatatit. Camera principala a device-ului foloseste un senzor de amprente de 16 megapixeli cu autofocus si led flash, in timp ce camera frontala pentru selfie-uri cu lentile wide productie Samsung, a ramas fidela senzorului de imagine de 5 megapixeli, dar care reusea sa asigure cadre bune la precedenta varianta a dispozitivului.

Vernee Mars Pro pret si disponibilitate

Vernee Mars Pro poate fi achizitionat incepand de astazi la precomanda, pe site-ul Gearbest.com. Terminalul costa dor 179.99 dolari si livrarea produsului se va face incepand cu data de 10 iulie. Promotia se incheie in 7 zile incepand de astazi, iar la ora redactarii acestui articol gearbest avea disponibile peste 200 de bucati.

Vernee Mars Pro

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Vernee
Product Name
Vernee Mars Pro