Reviews

Vernee Apollo review – noul smartphone cu procesor deca-core si 6GB RAM

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Vernee Apollo – super specificatii la un pret mic

»» Android smartphone » Display 5.5″ IPS LCD capacitive touchscreen, 20.7 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Dupa o perioada in care a produs telefoane mobile pentru diferite companii, Vernee ataca piata de smartphone cu o propunere extrem de interesanta care poarta numele Vernee Apollo. Compania chineza este un new entry in aceasta piata, dar aparitia smartphone-urilor Apollo a produs un val de simpatie impresionant in zona asiatica. Optiunea Lite a acestui smartphone a inregistrat vanzari record pentru companie in China, dar si in imprejurimi, in timp ce varianta clasica este deja extrem de bine cotata pe piata. Sprijinul MediaTek a contat enorm pentru Vernee care mizeaza pe procesoare de o calitate excelenta. Conform specialistilor din Asia si America de Nord, dincolo de cuvintele frumoase de lauda adresata noului jucator activ pe piata smarphone, Vernee va impresiona in 2017 prin proiectele de categorie pe care le va anunta la inceputul anului viitor. Asteptam cu nerabdare ceea ce va urma, dar pana atunci sa aruncam o privire asupra telefonului Vernee Apollo.

Vernee Apollo - super specificatii la un pret mic

Fara dubii, detaliul care place aproape instantaneu la acest telefon este calitatea procesorului MediaTek. Este vorba de fapt de varianta Helio X20, un procesor octa-core care te va ajuta sa rulezi orice tip de aplicatie si orice joc vei dori sa incerci. Browsingul este o formalitate pentru Vernee Apollo, flaghshipul care a atras deja milioane de fani. Cei 6GB de Ram plus spatiul de stocare care atinge 128 GB nu reprezinta decat o confirmare a calitatii acestui smartphone, care nu ignora deloc nici capitolul design. Seamana foarte bine cu varianta Mate 8 de la Huawei si desi are o constructie solida (100% metalica) este foarte usor de manevrat de catre utilizator. Camera sa foto principala este o camera marca Sony si este valorificata la maxim de cei 21 de megapixeli precizati bolduit in specificatiile online, in timp ce camera foto frontala atinge 5 megapixeli. Un Quad HD de 5.5 inch cu o capacitate de adaptare extraordinara la luminozitate va vor ajuta sa va imbunatatiti experienta cu acest telefon. Aspectul sau familiar va poate duce cu gandul si la varianta One Max de la HTC, dar ecranul Vernee este totusi mai mic.

Din punct de vedere al conectivitatii, smartphone-ul sta foarte bine, tinand cont de varianta 4G cu viteze de pana la 300 Mbs (varianta download) respecitv 50 Mbs (varianta upload). Observatiile asupra acumulatorului sunt oarecum diferite la prima vedere, dar cert este ca bateria Vernee Apollo care se apropie de 4000 mAh este un punct solid al acestui telefon in opinia noastra. Smartphone-ul Vernee Apollo ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow, fara modificari reale si sesizabile la nivel de interfata grafica fata de ceea ce sunteti obisnuiti.

Flagshipul Vernee Apollo are un pret destul de ridicat pentru piata din tara noastra, undeva inspre 400 de dolari. O suma care nu pare deloc mare tinand cont de calitatea produsului atunci cand vine vorba despre specificatii. Vorbim totusi despre un smartphone mid-range, valoros, dar care este comercializat de o companie relativ noua, drept pentru care evident ca exista anumite semne de intrebare. Puteti incerca de asemenea varianta Lite a telefonului denumita Vernee Apollo Lite cu aproximativ aceleasi specificatii dar la un pret mult mai accesibil.

Vernee Apollo review - noul smartphone cu procesor deca-core si 6GB RAM

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vernee Apollo
Author Rating
51star1star1star1star1star