Stiri

Vernee Apollo 2 va fi lansat la Mobile World Congress 2017

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vernee Apollo 2, terminalul despre care s-a vorbit in finalul de an recent incheiat, va fi lansat de catre compania cu sediul in Shenzen cu ocazia Mobile World Congress 2017 de la Barcelona, un eveniment care va avea loc in perioada 27 februarie – 2 martie. Phableta este asteptata cu nerabdare de catre fanii Vernee, dupa ce vanzarile pentru Vernee Apollo au depasit asteptarile chinezilor, iar anuntul companiei dezvaluie un raport calitate-pret de invidiat.

Vernee Apollo 2 primul smarthpone cu Helio X30

Desigur, nu acestea sunt singurele motive pentru care Vernee Apollo 2 este o aparitie asteptata la evenimentul de la Barcelona. Poate principalul detaliu care iese in evidenta legat de acest terminal este faptul ca el va incorpora procesorul Helio X30. Este de fapt o premiera la nivelul intregii piete, Vernee Apollo 2 fiind primul handset care va adopta acest tip de procesor deca-core de la MediaTek. Chipset-ul MediaTek Helio X30 va fi „ajutat” de doua tipuri diferite de memorie RAM, in functie de versiunea de smartphone pentru care utilizatorul va opta. Varianta Vernee Apollo 2 de 64 GB spatiu stocare va fi sustinuta de o memorie RAM de 6GB, in timp ce varianta Vernee Apollo 2 de 128 GB spatiu stocare, va primi sprijinul unei memorii RAM de 8 GB.

Vernee Apollo 2

Vernee Apollo 2

Alte informatii despre Vernee Apollo 2 vizeaza faptul ca terminalul va beneficia de un display QHD si aproape sigur de un sistem de camere foto dual, dintre care cel mai probabil camera foto principala ar putea sa fie una de top.

Vernee Apollo 2 nu este singura surpriza pe care compania din Shenzen o pregateste fanilor sai la evenimentul de la Barcelona. Cititorii CatMobile cunosc deja informatii despre Vernee Mars, un smartphone cu diagonala de 5.5 inch si procesor MediaTek Helio P10 plus port USB de tip C. Ei bine, cu ocazia targului din Catalunya, Vernee pregateste varianta Vernee Mars Pro, un smartphone care va evidentia un serios upgrade. Procesorul din varianta standard, Helio P10 va lasa locul unui procesor MediaTek Helio 25 si cel mai probabil vom avea parte de un Vernee Mars Pro bazat pe Android 7.0 Nougat plus o memorie RAM de 6GB.

Exista de asemenea informatii in presa de specialitate chineza legate de faptul ca Vernee va propune si o noua varianta de device, denumita Vernee Apollo X care se doreste a fi o replica dura la Xiaomi Redmi Note 4, dar si doua smartphone din gama Thor, Vernee Thor E si Vernee Thor Plus. Vom reveni si cu alte informatii legate de propunerile Vernee din acest inceput de an 2017, imediat ce vom intra in posesia lor.

Vernee Apollo 2

Vernee Apollo 2

Summary
Vernee Apollo 2 va fi lansat la Mobile World Congress 2017
Article Name
Vernee Apollo 2 va fi lansat la Mobile World Congress 2017
Description
Vernee Apollo 2, terminalul despre care s-a vorbit in finalul de an recent incheiat, va fi lansat de catre compania cu sediul in Shenzen cu ocazia Mobile World Congress 2017 de la Barcelona, un eveniment care va avea loc in perioada 27 februarie - 2 martie
Author