Stiri

Vei avea 7 minute la dispozitie pentru a-ti sterge mesajele deja expediate pe WhatsApp

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

S-a zvonit destul de des in ultimele luni faptul ca cei de la WhatsApp testeaza aceasta actualizare, dar astazi am primit confirmarea oficiala: de acum, vei avea 7 minute la dispozitie pentru a-ti sterge mesajele deja trimise! Sau, cel putin, asta este planul oficialilor serviciului de mesagerie. Cum poti face asta si in ce context? Haideti sa aflam impreuna.

WhatsApp te ajuta sa stergi mesajele deja expediate. Sau…mai rau te incurca!

Noua actualizare pe care aplicatia o pune la dispozitia utilizatorilor sai are numarul de versiune v2.17.399 si pare sa aduca in sfarsit optiunea de stergere a mesajelor deja expediate.

Utilizatorul va putea sterge un mesaj deja expediat pe WhatsApp si nu doar din propria sa arhiva, dar chiar si din cea a destinatarului. Serviciul de mesagerie si chat pune la dispozitia celor care folosesc WhatsApp aceasta noua optiune prin actualizarea v2.17.399.

WhatsApp stergere mesaj

Din pacate, totul trebuie facut destul de repede. Nu poti sta prea mult pe ganduri, pentru ca dupa sapte minute, optiunea nu mai este disponibila. Dar, aceasta „fuga contratimp” nu este cea mai neplacuta parte a noii actualizari, asa ca nu va grabiti sa va bucurati anticipat.

Stergerea unui mesaj deja expediat ofera o optiune neplacuta: in locul mesajului deja expediat si sters, veti fi intampinati de notificari precum „You deleted this message”. No kidding, WhatsApp?! In plus, nu va exista o confirmare ca stergerea mesajului s-a efectuat cu succes, deci misiunea se complica si mai mult!

Conform celor de la WABetaInfo (sursa reliable cand vine vorba de astfel de informatii) optiunea de stergere a unui mesaj deja expediat va fi disponibila in curand, dar nu pentru toti utilizatorii. Cel putin in varianta de teste. Versiunea oficiala va ajunge in moc cert la toti utilizatorii aplicatiei WhatsApp de pe iOS si Android.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes