Stiri

(UPDATE) MIUI 9 confirmat oficial pentru 26 iulie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

MIUI 9 a fost protagonist in urma cu cateva zile pe pagina de Weibo a companiei Xiaomi, care a dezvaluit intr-un poster de tip teaser faptul ca sectorul dedicat dezvoltarii acestei interfate, lucreaza intens in aceasta perioada.

MIUI 9 se va baza pe Android 7.0 Nougat, dar poate impumuta din inovatiile Android O

Cateva ore mai tarziu, stirea a ajuns si la „urechile” unui important trust media care confirma faptul ca lucrul intens care-i preocupa si obliga pe cei de la Xiaomi in aceasta perioada are legatura cu dezvoltarea noului MIUI 9.

MIUI

Mai mult decat atat, confirmarea acestui zvon a fost amplificata in sectiunea de comentarii de pe Weibo de unul dintre oficialii MIUI care a impartasit intr-o maniera pe care o putem numi deja oficiala, cateva detalii despre noul proiect care se leaga de crearea acestei interfate. Acesta a sugerat ca Lei Jun, fondatorul companiei Xiaomi, considera ca noua versiune de MIUI va fi una mult mai stabila, mai curata si mai puternica.

MIUI 2

Pentru a intari aceste zvonuri, va prezentam si o captura de ecran a ceea ce ar putea deveni MIUI 9, o captura care cirucula de cateva zile in mediul online. Aceasta indica faptul ca aplicatia We Chat, foarte populara in zona asiatica, ar putea fi comutata intre interfata de chat si „portofel” prin aceeasi metoda prin care utilizatorul poate in mod normal sa comute intre aplicatii. Este doar una dintre functiile noi pe care MIUI 9 le va propune in viitor, „scopul celor de la Xiaomi fiind acela de a permite intr-un final deschiderea unei noi interfete intr-o fila noua din cadrul aceleiasi aplicatii”, anunta cei de la Gizmochina.

»Citeste aici review-ul telefonului Mi Max 2 de la Xiaomi

Aceste zvonuri inseamna per total ca MIUI 9 se afla deja intr-un stadiu avansat al creatiei si ca in foarte scurt timp am putea vedea versiunea beta. MIUI 9 se va baza pe Android 7.0 Nougat, insa nu este deloc exclusa varianta ca producatorul chinez sa aduca si o parte din inovatiile viitorului Android in interfata proprietara.

Cu siguranta vom reveni si noi cu alte detalii asupra acestui subiect in scurt timp.

UPDATE: Va ofeream recent informatii si imagini despre aspectul MIUI 9, dar la scurt timp distanta, iata ca ni se confirma si o data oficiala a aparitiei acestei interfate. Lansarea MIUI 9 a fost confirmata oficial pe Weibo, pentru data de 26 iulie. In aceeasi zi, producatorul va lansa si telefonul Xiaomi 5X, despre care am discutat si noi recent pe blog.

XIaomi-MI-5X-Weibo-poster

Summary
(UPDATE) MIUI 9 confirmat oficial pentru 26 iulie
Article Name
(UPDATE) MIUI 9 confirmat oficial pentru 26 iulie
Description
MIUI 9 a fost protagonist in urma cu cateva zile pe pagina de Weibo a companiei Xiaomi. Zvonurile confirma astfel lansarea sa oficiala