Reviews, Stiri

UMIDIGI C Note: smartphone cu baterie de 3800 mAh, Android Nougat si 3GB RAM

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

UMIDIGI C Note a fost anuntat astazi oficial de catre compania chineza. Phablet-ul era asteptat inca de la inceputul anului si pleaca astazi din blockstart cu specificatii interesante si o receptie cat se poate de buna. UMIDIGI nu cauta nici vanzari record, nici sa produca o impresie fara precedent prin acest smartphone de mari dimensiuni, dar producatorul chinez pare convins ca noul terminal, UMIDIGI C Note, va fi un succes atat pe piata din Asia, cat si pe piata din Europa.

Specificatii UMIDIGI C Note

Brandul UMIDIGI este unul relativ nou pe piata smartphone. Pentru cei obisnuiti cu acest domeniu, trebuie mentionat ca UMIDIGI este un proiect comun de lunga durata, lansat de putin timp. La baza acestor productii sta de fapt compania UMI, despre ale caror produse am discutat destul de frecvent pe blogul catmobile. Una dintre cele mai recente aparitii marca UMIDIGI este flagshipul UMIDIGI Z PRO (review aici), un smartphone cu procesor deca-core, design atragator si pret accesibil, lansat chiar la Mobile World Congress 2017.

UMIDIGI C Note este un altfel de terminal, nu la fel de potent precum UMIDIGI Z PRO, dar cu specificatii bune. C Note este construit din aluminiu (carcasa sa este unibody) si beneficiaza de un display cu diagonala de 5.5 inch, produs de Sharp. Ecranul capacitiv are o rezolutie full HD (1920×1080) si pare sa fie unul de o foarte buna calitate.

Terminalul propune conectivitate de tip 4G LTE, slot dual-SIM si un scanner de amprente integrat in butonul fizic home. Item-ul este motorizat de un procesor quad-core de la MediaTek MT6737T, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Alaturi de el functioneaza acceleratorul grafic ARM MALI-T720 MP2, iar in spatele sau se afla o memorie RAM de 3GB si un spatiu intern de stocare de 32 GB.

Acumulatorul noului terminal UMIDIGI C Note este unul impresionant prin capacitatea sa. C Note propune o baterie de 3800 mAh, care conform producatorului (gasiti aici specificatiile complete pe pagina oficiala a companiei UMIDIGI) asigura o autonomie in standby de minim doua saptamani. Dotarile foto sunt destul de interesante in opinia mea, pentru ca prima camera a telefonului, cea principala, este una produsa de Samsung, model S5K3L8 cu senzor de imagine de 13 megapixlei plus blit LED si autofocus. Camera secundara, sau cea dedicata utilizatorilor pasionati de selfie-uri are la bord un senzor de imagine de 5 megapixeli, pe care eu personal, il gasesc suficient.

UMIDIGI C Note 3

Producatorul chinez mai pune la dispozitie functia bluetooth 4.1, GPS, diversi senzori importanti (accelerometru, proximitate, Compass, Gyroscope, Glonass, Hall Switch, etc), mufa pentru casti de 3.5 milimetru, suport TP pentru carduri (utilizatorul poate extinde memoria nativa a terminalului pana la 256 GB) si port USB 2.0.

UMIDIGI C Note disponibilitate si pret

Smartphone-ul de mari dimensiuni, UMIDIGI C Note, este un terminal destul de subtire. El masoara 8.3 milimetri grosime si nu pare deloc dificil de manevrat prin constructia si forma sa. Mai mult decat atat, UMIDIGI C Note cantareste 172 de grame, o greutate as zice eu normala pentru un telefon de categorie.Foarte important de precizat este ca UMIDIGI C Note ruleaza sistemul de operare Android 7.0 Nougat inca din fabrica. Terminalul este disponibil in acest moment pentru suma de 140 de dolari, o suma destul de decenta din punctul meu de vedere.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
UMiDigi
Product Name
UMiDIGI C Note
Price
$ 139.9