Reviews

UMi Rome X pret, review, pareri si poze

Home  »  Reviews

Laurentiu Ioan

acum 7 ani

UMi Rome X – un terminal cu procesor quad-core foarte accesibil

Companiile chinezesti lanseaza telefoane de ultima generatie pe banda rulanta. Unele dau gres, altele mai putin, dar una peste alta, piata asiatica este una pe care poti gasi absolut orice fel de smartphone pentru orice buzunar si pentru toate gusturile. Mai jos vom discuta despre un astfel de telefon produs de UMi, vom afla pretul de achizitie al UMi Rome X si ii vom descoperi plusurile si minusurile intr-un review UMi Rome X cat se poate de elocvent.

UMi Rome X review

Smartphone-ul unibody cu display HD si procesor quad-core(vezi si alte smartphone-uri cu procesor quad-core) de la Mediatek, UMi Rome X pare o alternativa interesanta daca tinem cont de specificatiile sale si de pretul sau de vanzare. Ce mai ofera insa acest telefon? O baterie de 2500 de mAh, un rulaj excelent pe Android 5.1 Lollipop, o camera foto de 8 megapixeli cu senzor Sony ce interpolata poate ajunge la 13 megapixeli, 1 GB memorie RAM si 8GB spatiu de stocare. Procesorul UMi Rome X este unul cu un consum redus de energie si incorporeaza tehnologii ultra-moderne de optimizare a imaginilor, in timp ce UMi isi lauda acumulatorul de 2500 mAh despre care spune ca are o autonomie mai mare decat multe terminale care sar de 200 de euro.

UMi Rome X specificatii tehnice complete

  • Dimensiune si greutate: 77 x 153.8 x 7.9 mm, 177 g
  • SoC: Mediatek MT6580
  • CPU: ARM Cortex-A7, 1300 MHz, Cores: 4
  • GPU: ARM Mali-400 MP1, Cores: 1
  • RAM: 1 GB
  • Memorie interna: 8 GB
  • Display: 5.5 in, AMOLED, 720 x 1280 pixels, 24 bit
  • Baterie: 2500 mAh, Li-Polymer
  • OS: Android 5.1 Lollipop
  • Camera: 3264 x 2448 pixels, 1920 x 1080 pixels, 30 fps
  • cauta Huse si accesorii pentru telefonul tau

UMi Rome X are un design placut. La prima vedere, telefonul lasa o impresie puternica si nu pare deloc un terminal low cost. Acesta este un argument foarte important pentru multa lume si de ce sa mint, de multe ori si pentru mine. Chiar daca estetic acest smartphone corespunde, functionalitatea sa nu se ridica la nivelul asteptarilor din multe puncte de vedere. La mai multe terminale de acest gen s-au observat diverse „jocuri” nepermise ale butoanelor din lateral si mai ales un zgomot destul de deranjant. Ecranul in schimb este unul luminos cu unghi larg de vizualizare, ceea ce indiscutabil reprezinta un plus. Departe de specificatiile si cuvintele de lauda adresate de UMi camerei foto a telefonului sta nivelul de performanta al acesteia. Pe timpul zilei, UMi Rome X este capabil sa ofere detalii si cadre placute si clare, dar in intuneric, smartphone-ul nu poate realiza poze pe placul utilizatorilor. Mai mult decat atat, accesul la camera pare sa se faca destul de dificil, iar faptul ca de multe ori acestea se blocheaza tradeaza anumite imperfectiuni care atrag indiscutabil atentia. Semnalul sau pare decent, insa semnalul wi-fi are probleme reale. Daca te afli intr-o zona unde nu te ajuta nici routerul si nici aria de raspandire a operatorului de telefonie mobila, nu ai absolut nicio sansa. In schimb, merita un plus pentru felul in care se comporta la nivelul utilizarii datelor mobile. Bateria atat de laudata de catre compania chinezeasca nu are nivelul anuntat, dar nu este o dezamagire. Spre exemplu, daca nu vei folosi deloc telefonul, pur si simplu bateria nu se descarca. La utilizare intensa, pregatiti-va sa-l incarcati des, asta ca sa nu mai adaug faptul ca bateria se va incalzi foarte repede, ceea ce transforma cu siguranta situatia intr-una neplacuta pentru orice utilizator.

UMi Rome X pret, review, pareri si poze

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
UMi
Product Name
UMi Rome X