Stiri

Ulefone T1 lansat oficial: vine cu procesor Helio P25 si cu 6 GB RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Ulefone T1 este urmatorul pariu al companiei Ulefone. Aproximativ o luna de zile a trecut de cand Ulefone si-a lansat flagship-ul Ulefone Gemini Pro , iar producatorul asiatic a anuntat o noua lansare. Mid-range-ul Ulefone T1 este pregatit de lupta pentru suprematie din clasa de mijloc, urmand se duela cu telefoane mid-range puternice ale unor brand-uri mult mai importante decat Ulefone. Are insa Ulefone T1 aceasta capacitate de lupta? Aflam in cele ce urmeaza.

Ulefone T1 specificatii posibile pentru un mid-range interesant

Teoretic, daca tinem cont de ceea ce anunta Ulefone in materie de specificatii, Ulefone T1 nu doar ca are aceasta capacitate de lupta cu brand-uri mai puternice, dar pare un pariu sigur pentru micuta companie chineza. Modelul va fi unul 4G si, spre surprinderea multora, va beneficia de o configuratie hardware destul de potenta.

Ulefone T1

Inainte de toate, Ulefone si MediaTek isi continua parteneriatul. Deca-core-ul care motorizeaza Ulefone Gemini Pro este unul dintre stalpii acestui parteneriat, insa modelul Ulefone T1 nu e foarte departe de Gemini Pro la acest capitol. Ulefone a decis sa motorizeze terminalul T1 cu un procesor foarte puternic: Helio P25, tactat la frecventa de 2.6 Ghz! Chipset-ul este cuplat cu 6 GB memorie RAM LPDDR4 si va avea cel mai probabil 64 GB destinati spatiului de stocare a datelor. Un spatiu de stocare ce va fi in mod cert, extensibil, Ulefone T1 urmand a beneficia de slot pentru carduri de tip microSD.

Din pacate, producatorul chinez nu ofera mai multe detalii in acest moment legat de restul specificatiilor acestui interesant mid-range, cu exceptia faptului ca terminalul suporta 11 benzi 4G LTE (B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B17/B19/B20), alte patru (B38/B39/B40/B41) pentru TDD-LTE plus LTE Cat 6.

Cei de la droidchart speculeaza din surse proprii faptul ca Ulefone T1 va avea 9,1 milimetri grosime si 185 de grame, iar versiunea de Android pe care mid-range-ul o va rula va fi in mod sigur, Android 7.0 Nougat. De asemenea, terminalul va avea se pare o camera principala duala cu senzori de imagine de 13 si 5 megapixeli, plus o camera pentru selfie-uri cu rezolutie de 5 megapixeli. Ambele tipuri de camera vor beneficia de flash LED. Acumulatorul telefonului va avea o autonomie foarte buna, tinand cont ca droidchart ne anunta ca item-ul va veni cu o baterie foarte generoasa: 4000 mAh.

UPDATE

Producatorul a dat startul campaniei de presale pentru ULEFONE T1. Aveti posibilitatea de a achizitiona la pre-comanda device-ul pentru 199.99 dolari in aceasta perioada. De asemenea puteti beneficia de un gift bag de 40$ odata cu achizitionarea produsului si exista chiar sansa de a beneficia de Ulefone T1 gratuit. Perioada de pre-sale va dura pana pe data de 6 august, cand pretul device-ului va fi de 300 de dolari. Expedierea pachetului se va face in termen de o saptamana dupa incheierea campaniei de presale. Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul oficial al Ulefone.

Pret Ulefone T1 Romania » smartphone-ul a fost adus in Romania la eMag si il puteti achizitiona pentru suma de 1, 199 RON accesand link-ul anterior.

Summary
Ulefone T1 lansat oficial: vine cu procesor Helio P25 si cu 6 GB RAM
Article Name
Ulefone T1 lansat oficial: vine cu procesor Helio P25 si cu 6 GB RAM
Description
Compania chineza Ulefone, pregateste lansarea mid-range-ului Ulefone T1 care va beneficia de un hardware potent si o baterie de 4000 mAh
Author
Publisher Name
catmobile
Publisher Logo