Reviews, Stiri

Ulefone S8: impresii, preturi, disponibilitate si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Ulefone S8 impresii, preturi, disponibilitate si imaginiUlefone S8 este un handset entry level pe care micuta companie l-a oficializat in aceasta perioada. Terminalul se distinge totusi printr-un look destul de elegant si prin cateva specificatii valoroase, dar are si destule lipsuri care-i vor bloca foarte probabil ascensiunea. Este evident ca acest item se adreseaza unei mase diferite de clienti spre deosebire de Ulefone Gemini Pro (review aici). Despre Ulefone S8, unul dintre modelele foarte accesibile ca pret asigurate de producator, vom discuta pe scurt, in cele ce urmeaza.

Pareri despre Ulefone S8, pret si disponibilitate

Trebuie precizat inca din start ca unul dintre lipsurile acestui device este faptul ca Ulefone S8 nu dispune de conectivitate 4G. Se prea poate ca acest detaliu sa nu conteze foarte mult, insa, fara indoiala, aceasta cerinta este una destul de importanta pentru zilele noastre.

Una dintre vestile bune legate de handset-ul anuntat de Ulefone se leaga de faptul ca modelul ruleaza din fabrica, cel mai nou sistem de operare Google, Android 7.0 Nougat. Pentru un item ieftin si accesibil din toate punctele de vedere, acest detaliu mi se pare destul de semnificativ si totodata, imbucurator.

Ulefone S8 mizeaza pe un display capacitiv in 16 milioane de culori cu rezolutie HD si cu diagonala de 5.3 inch. Panelul este un IPS LCD produs de Sharp si imbracat in sticla 2.5D. Inconjurat de o rama metalica, atractiva, acesta are totodata si un evident rol estetic, insa nu stiu cat poate salva din impresia generala, generata de Ulefone S8.

Sub capota, Ulefone S8 ascunde un motor decent, dar fara indoiala specific gamei entry-level. Este vorba despre un procesor quad-core pe 32 de biti produs de MediaTek, model MT6580, setat la frecventa de 1.3 Ghz, cu 4 nuclee Cortex A7 la bord plus procesor grafic Mali 400 MP. Doar 1 GB a rezervat Ulefone memoriei RAM a acestui terminal, in timp ce memoria interna atinge 8GB cu posibilitate de extindere spre 128 GB.

In schimb, notam inca o veste imbucuratoare: Ulefone se bazeaza in cazul acestui model pe o baterie puternica si generoasa. Acumulatorul din Lithium-Polymer are o capacitate de 3000 mAh si pare menit sa asigure o buna autonomie si functionalitate handset-ului.

Ulefone S8

Device-ului nu-i lipseste senzorul de amprente si are dotari foto decente pentru gama entry-level. Camera secundara are insa o rezolutie de doar 2 megapixeli, care e drept, poate fi marita prin optimizare de software pana la 5 megapixeli. Surprinzator, Ulefone S8 vine cu o camera foto duala, de o calitate destul de buna. Aceasta are la bord un senzor de 8 megapixeli care prin optimizare poate atinge 13 megapixeli, dar si un senzor de 0.3 megapixeli, care de asemenea prin optimizare de software creste la 5 megapixeli. Nu stim inca exact cat de mult respecta aceste valente Ulefone S8, dar pe hartie lucrurile stau putin mai bine decat ne asteptam.

Daca aceste specificatii se respecta ca atare, n-ar fi deloc o surpriza ca pe viitor sa-i facem loc lui Ulefone S8 in Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei. Pentru ca pretul sau de achizitie este de 76 de dolari, un pret care indiscutabil face cu ochiul oricui e interesat de achizitionarea unui telefon de buget, fara specificatii spectaculoase, dar cu rol decent per total. Smartphone-ul poate fi gasit pe gearbest.com si pe unite4buy.com.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone S8
Price
$ 76