Stiri

Ulefone S7 » smartphone de buget cu camera foto duala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania Ulefone a lansat in august si octombrie doua telefoane destul de atractive ca pret si specificatii. Ulefone T1 cu procesor Helio P25 si 6 GB RAM a fost primul dintre aceste telefoane, pentru ca la inceputul acestei luni sa vina pe piata Ulefone Mix, o clona de Xiaomi Mi Mix cu specificatii atractive si un design de invidiat. In scurt timp, ne vom putea bucura si de noul Ulefone S7, un smartphone de buget cu camera foto duala si destul de eye-catching.

Ulefone S7 detalii si specificatii tehnice

Noul Ulefone S7 arata destul de bine, datorita constructiei sale elegante. Avem un usor glamour metalic, destul de rafinat pentru un budget-phone si o textura eleganta (3D) cu margini netede si curbate. Ulefone S7 va fi disponibil in culori diferite, un aspect destul de atragator pentru piata din China, asa cum ne demonstreaza statisticile din ultima vreme. S7 de la Ulefone va fi disponibil pe negru, auriu, rosu, albastru si turcoaz.

Ulefone S7 (1)

Pe partea din spate, avem o combinatie foto duala cu cate doi senzori de 8 megapixeli. Setup-ul este unul interesant, permitand cel mai probabil utilizatorilor, captarea de fotografii de o buna calitate atat la lumina zilei cat si in conditii de iluminare scazuta. Senzorul de pe camera frontala este unul de 5 megapixeli, destul de multumitor pentru selfie-uri si video calling.

Restul specificatiilor nu sunt impresionante, dar nici nu va imaginati ca Ulefone S7 vine cu un pret prea mare. Teoretic, conform Gizmochina, Ulefone S7 va costa 60 de dolari! Ce mai ascunde oferta celor de la Ulefone pentru S7 in acest pret? Un procesor quad-core de la MediaTek (MT6580) cuplat cu 1 GB memorie RAM si cu 8 GB pentru stocarea de date. Ecranul telefonului are o diagonala de 5 inch si o rezolutie HD.

Ulefone S7

In plus, smartphone-ul vine cu chipset HiFi independent si cu o baterie de 2500 miliamperi. Sistemul de operare de pe acest smartphone de buget al Ulefone este Android 7.0 Nougat.

Alte detalii despre noul S7 de la Ulefone gasiti pe site-ul oficial Ulefone.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 7 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone S7
Price
$ 60