Reviews, Stiri

Ulefone Power 2 phablet cu baterie de 6050 mAh, 4GB RAM si pret accesibil

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Ulefone Power 2 este un smartphone de tip phablet cu o baterie extrem de generoasa si o momorie de tip RAM peste asteptari. Terminalul face parte din categoria terminalelor cu performante decente si preturi accesibile, putand fi considerat o veritabila optiune de siguranta pentru toti cei care cauta o configuratie medie si o baterie foarte buna. Mai multe detalii despre Ulefone Power 2 aflam in cele ce urmeaza.

Ulefone Power 2 review si specificatii

Ulefone Mobile este una dintre cele mai importante companii producatoare din China, chiar daca nu se bucura de renumele unor companii de prestigiu de pe piata locala asiatica. Ulefone ofera an de an smartphone-uri de o buna calitate la preturi cat se poate de acceptabile. Volumul a crescut de altfel din ce in ce mai mult in ultimii ani, Ulefone ajungand sa produca telefoane mobile pe banda rulanta pentru piata din Asia si nu numai. Compania se lauda cu faptul ca poate produce telefoane mobile pentru orice gusturi, dar si cu update-urile frecvente pe care le propune clientilor sai, aflati mereu in situatia de a-si actualiza dispozitivele la zi din punct de vedere software.

Ulefone Power 2

Ulefone Power 2 este unul dintre terminalele lansate in acest an de compania chineza si desi nu este inca listat oficial pe site-ul companiei, device-ul poate fi achizitionat pe site-urile de profil din China. Ce ofera insa acest terminal care ne-a atras atentia?

Dincolo de aspectul sau placut, phablet-ul dispune de o configuratie cat se poate de interesanta si de o baterie foarte generoasa. Totul la un pret mic, comparabil cu ceea ce putem gasi la alte companii care asigura specificatii similare telefoanelor din acest debut de an. Ulefone Power 2 se bazeaza pe un display de 5.5 inch si rezolutie Full HD (1920×1080 pixeli). Display-ul sau care-l incadreaza prin dimensiuni in segmentul phablet, este imbracat cu sticla 2.5 D Corning Gorilla Glass 3 si are un afisaj original Sharp, unul dintre afisajele foarte bine vazute pe piata din Asia.

Ulefone Power 2

In spatele display-ul terminalul propune o configuratie destul de solida, care incepe cu procesorul octa-core pe 64 de biti, MediaTek MT6750T tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acesta are la baza 8 nuclee Cortex A53 si functioneaza in tandem cu placa video ARM Mali T860MP2. Impresionant din punctul meu de vedere, este faptul ca Ulefone Power 2 gazduieste o memorie de tip RAM de 4 GB si o memorie nativa de 64 GB. Mai mult decat atat, spatiul de stocare al dispozitivului poate fi extins pana la 256 GB pentru ca Ulefone Power 2 beneficiaza de slot pentru carduri de tip microSD.

Si din perspectiva dotarilor foto, terminalul pare sa asigure utilizatorilor o calitate foarte buna. Avem la dispozitie o camera principala de 13 megapixeli care poate fi optimizata pana la 16 megapixeli prin optimizare sofwtware. Camera principala a acestui device este de asemenea echipata cu lentile 5P si functii precum autofocus si flash LED. In ceea ce priveste camera pentru selfie-uri, Ulefone surprinde prin faptul ca aceasta este echipata cu un senzor de imagine de 8 megapixeli, care de asemenea poate fi optimizat software. O alta surpriza din punctul meu de vedere, si din nou discutam despre o surpriza placuta, este faptul ca terminalul Ulefone Power 2 ruleaza cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat. Phabletul este echipat cu port microUSB si cu un sistem de difuzoare audio de buna calitate. Cel putin asta sustine Ulefone, care vorbeste la superlativ despre sistemul sau audio in cazul telefonului de tip phablet, Ulefone Power 2.

Ulefone Power 2 (3)

Constructia acestui terminal este una eleganta. Avem la dispozitie finisaje fine, margini foarte subtiri si o carcasa metalica nu neaparat originala, dar care arata foarte bine. Terminalul este compatibil cu reteaua 4G LTE, are functie WiFi 802.11 si o baterie de -atentie- 6050 mAh. Bateria este produsa de catre Sony si conform producatorului asigura o autonomie de 4 zile in conditii normale de utilizare, respectiv 2 zile daca esti un utilizator hardcore interesat de jocuri, web-browsing, multitasking si retele sociale. Mai mult, aceasta baterie cu o capacitate impresionanta de 6050 mAh beneficiaza de o tehnologie de incarcare rapida denumita Pump Express 2.0. Practic, daca vei decide sa incarci fie si pentru numai 30 de minute Ulefone Power 2 vei obtine o autonomie de maxim 24 de ore. Ceea ce daca se demonstreaza a fi adevarat, reprezinta o lovitura puternica a companiei Ulefone.

De unde cumparam Ulefone Power 2?

Terminalul poate fi deja achizitionat de pe site-ul Aliexpress, iar pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru a intra in posesia Ulefone Power 2 este de numai 189 de dolari. Smartphone-ul de tip phablet al celor de la Ulefone poate fi cumparat pe culori care negru, auriu si gri. Aproape sigur terminalul va fi disponibil si in Statele Unite ale Americii, dar si in Europa. Vom actualiza informatiile pe masura ce Ulefone Power 2 va fi disponibil in perioada urmatoare in Romania.

Ulefone Power 2 (5)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Power 2
Price
$ 189