Stiri

Ulefone F2 va fi primul smartphone din lume cu display Infinity si 8 GB RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Ulefone este recunoscut drept genul de producator care realizeaza terminale ieftine, cu design atragator si specificatii bune. De regula, atunci cand se vorbeste despre acest producator se aduce aminte usor de capacitatea bateriilor sale, insa in scurt timp, s-ar putea sa vorbim si altfel despre acest producator.

Ulefone F2 ar putea fi un Samsung Galaxy S8 mult mai ieftin

Compania a anuntat ca lucreaza la un nou smartphone, care conform celor de la Gizmochina s-ar putea numi Ulefone F2. Acest terminal se presupune ca va avea ecran de tip Infinity si nu mai putin de 8 GB rezervati memoriei RAM. Conform primelor informatii este clar ca design-ul va fi unul asemanator cu cel al Samsung Galaxy S8. De fapt, daca nu te uiti atent sau nu esti un foarte bun cunoscator al fenomenului, s-ar putea sa le si confuzi de la distanta.

 Ulefone F2

Ulefone F2 va avea un ecran cu diagonala de 5.7 inch, iar aproape intreaga sa desfasurare va fi de tip bezel less. Partile laterale vor avea margini foarte foarte subtiri, iar sticla va fi una curbata. Afisajul ecranului va avea un raport de 18.5:9 urmand a asigura dincolo de margini subtiri si un aspect spectaculos si o mai buna aderenta.

O alta caracteristica speciala si interesanta a acestui device va fi din cate se pare camera foto duala, dar momentan toate aceste detalii raman la nivelul speculatiilor din presa asiatica, intrucat Ulefone n-a confirmat nimic legat de viitorul sau model Ulefone F2.

Pana la lansarea acestui dispozitiv impresionant, Ulefone va lansa oficial terminalul Armor 2, un smartphone de tip rugged cu procesor Helio P25 pe care il vom putea aprecia oficial incepand cu aceasta luna. Va reamintim si ca la mijlocul lunii trecute, producatorul a lansat pe piata modelul Ulefone S8, un model entry level 4G cu un pret extrem de mic.

Summary
 Ulefone F2 va fi primul smartphone din lume cu display Infinity si 8 GB RAM
Article Name
Ulefone F2 va fi primul smartphone din lume cu display Infinity si 8 GB RAM
Description
Producatorul chinez Ulefone, ar putea lansa pe piata un fel de replica la Samsung Galaxy S8: detalii despre modelul Ulefone F2 aici