Stiri

Ulefone Armor 2 smartphone rugged cu 6GB RAM si Helio P25 va fi lansat in iulie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Ulefone Armor 2Ulefone Armor 2 se anunta un smartphone de tip rugged extrem de interesant. Prin specificatiile pe care le anunta si pretul bun cu care aproape sigur se va vinde, Ulefone Armor 2 ar putea fi un concurent real pentru Blackview BV8000 (review), terminalul pe care il consideram la aceasta ora cel mai bun smartphone rugged de pe piata. BV8000 va avea insa din iulie o concurenta destul de serioasa.

Ulefone Armor 2 specificatii si detalii

Conform celor de la Ulefone, cel mai nou smartphone rugged pe care compania il pregateste va fi disponibil incepand cu luna iulie. Compania a anuntat acest detaliu printr-un clip video pe pagina oficiala de Facebook, iar teaser-ul lasa o impresie destul de puternica vis-a-vis de viitorul terminal Ulefone.

Evident, Ulefone Armor 2 va fi succesorul Ulefone Armor care a atras deja atentia pe piata din Asia imbunatatind vizibil cifra de afaceri a companiei in aceasta zona, pe acest sector de activitate. Se pare ca si Ulefone Armor 2 se ridica la nivelul asteptarilor prin specificatiile sale interesante si aspectul de tip rugged, foarte solid, dar destul de stylish.

Ulefone Armor 2 se va baza pe un procesor foarte puternic, chiar mai puternic decat cel al modelului Blackview BV8000. Este vorba despre Helio P25, un chipset cu rezultate excelente. Acesta va rula alaturi de o memorie RAM de 6GB, impresionanta pentru acest nivel.

Ulefone Armor 2 vine cu Android 7.0 Nougat inca din fabrica, ceea ce-i va asigura un nivel de performanta software excelent. Procesorul octa-core tactat la frecventa de 2.6 Ghz va fi insotit de o placa video puternica si in spatele sau se vor afla si cei 64 GB destinati spatiului de stocare a datelor. Acumulatorul noului Armor 2 va fi unul entuziasmant pentru ca are o capacitate foarte generoasa: 4700 mAh. Nu va lipsit certificarea IP68 si nici senzorul de amprente montat undeva pe partea din fata a telefonului.

Ulefone Armor 2 va beneficia de conectivitate 4G cu suport de pana la 27 de frecvente, ceea ce inseamna ca vom vedea noul model Armor 2 in mai multe zone ale lumii, inclusiv in Europa. Modelul se anunta a fi un rugged foarte puternic si va fi interesant duelul de la distanta intre aceasta versiune si Blackview BV8000, doua rugged deosebit de ofertante venite din Asia.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Armor 2