Stiri

Uhans K01 primul telefon cu certificare IP68 de la Uhans

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania Uhans a lansat in august terminalul Uhans Max 2, un phablet foarte atractiv ca specificatii si pret. Pe blog.catmobile.ro v-am oferit si noi 4 motive pentru care merita sa cumperi Uhans Max 2, dar acum vom face un pas inainte si vom analiza primul smartphone cu certificare IP68 pe care producatorul il scoate pe piata. Este vorba despre Uhans K01, un terminal de tip rugged cu autonomie mare, care va fi prezentat oficial la Asia World Expo din 18-21 octombrie 2017.

Uhans K01 specificatii tehnice

Noul dispozitiv al companiei Uhans este un terminal de tip rugged, cu un design trendy si specificatii atractive. Fara indoiala insa, cea mai importanta caracteristica de pe acest smartphone rugged este certificarea IP68, o premiera pe un terminal al companiei Uhans.

Uhans K01

Desigur insa, acumulatorul de 5000 miliamperi cu tehnologie fast charging si autonomie excelenta, precum si memoria RAM de 3GB sau cei 32 GB rezervati stocarii de date par destul de atractivi pentru o configuratie curajoasa. Avem o constructie ergonomica si avantajoasa pentru utilizatori care se vor bucura de un device destul de confortabil in mana.

Culorile negru si portocaliu par predominante si decisive in a descrie coloritul acestui design propus de Uhans pe noul Uhans K01. Nu lipseste certificarea militara-standard, care protejeaza dispozitivul impotriva nisipului sau prafului excesiv, dar si certificarea IP 68, foarte importanta din alte perspective. Pe scurt, Uhans K01 poate fi scufundat in apa chiar si la o adancime de 5 metri, pentru cel putin o ora.

Ecranul este protejat de sticla Corning Gorilla Glass, iar toate aceste specificatii „protective” il fac aproape indestructibil chiar si daca il veti scapa din mana de la o distanta de un metru si jumatate. Datorita acumulatorului sau de 5000 de miliamperi, telefonul asigura pana la 2 zile de utilizare normala, in timp ce incarcarea device-ului se face destul de rapid datorita tehnologiei fast charging.

Uhans K01 ruleaza din fabrica Android Nougat si este propulsat spre performanta de un chipset MediaTek MT6753 octa-core. 3GB memorie RAM si 32 GB pentru stocarea de date, suna excelent pentru experienta multitasking a utilizatorului. In ceea ce priveste departamentul foto, exista doi senzori Sony pe spate de cate 13 si 5 megapixeli, configurand o camera foto duala capabila sa asigure poze de o calitate buna.

Uhans K01 va fi prezentat de compania Uhans la Asia World-Expo din Hong Kong, eveniment care va avea loc intre 18 si 21 octombrie. Terminalul va avea un pret accesibil si pare un smartphone rugged cu o configuratie decenta, cu certificare militara si IP si foarte probabil mai accesibil financiar ca alte telefoane rugged (mai puternice evident) precum Blackview BV8000 Pro sau Ulefone Armor 2.

Uhans K01 (2)

sursa: Korea Herald

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Uhans
Product Name
Uhans K01