Reviews, Stiri

UHANS I8 review: specificatii tehnice, pret, pareri, imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

UHANS I8 (2)Tehnologia de recunoastere faciala 3D a fost introdusa pe iPhone X, insa din ce in ce mai multe companii care folosesc Android isi indreapta atentia catre aceasta tehnologie. Unul dintre acesti producatori este UHANS care lanseaza smartphone-ul UHANS I8 in exclusivitate pe site-ul Geekbuying. Atentie, acest terminal costa putin peste 500 de lei in aceasta perioada! Iata ce ne ofera pentru acest pret.

UHANS I8 specificatii tehnice, pareri, imagini

UHANS I8 incorporeaza cea mai trendy tehnologie din 2017: afisajul 18:9, pe un display care acopera aproape toata suprafata frontala a terminalului. Margini curbate, colturi rotunjite, un design slim si extrem de atent la detalii. Fara nicio urma de indoiala, UHANS I8 nu pare un telefon care sa coste atat de putin. In plus, avem sistem de recunoastere faciala pe acst device! Iar autentificarea se bazeaza pe detaliile culese via selfie- camera. Utilizatorul nu trebuie decat sa se uite putin la ecran pentru a debloca telefonul.

UHANS I8 specificatii

UHANS I8 specificatii tehnice

Display: ecranul de pe UHANS I8 are o diagonala de 5.7 inch in diagonala si suporta o rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli. Folosind tehnologia Incell acesta permite un afisaj 18:9 conform cerintelor anului 2017.

Procesor: device-ul se bazeaza pe un procesor octa-core de la Mediatek. Modelul MT6750T este tactat la frecventa de 1.5 Ghz si este cuplat cu o memorie RAM de 4GB, ceea ce pare destul de impresionant pentru un telefon care costa putin peste 500 de lei in conditiile in care exista numeroase telefoane „cu nume” din gama mid-range care nu se bucura de acest avantaj.

Dotari foto: UHANS I8 beneficiaza de o camera foto duala pe partea din spate, camera echipata cu doi senzori de cate 16, respectiv 3 megapixeli. Partea frontala este „asigurata” de un senzor frontal de 8 megapixeli, aceasta camera pentru selfie-uri si video calling fiind capabila si de efect bokeh.

Senzor de amprente: Terminalul are senzor de amprente, unul destul de precis si de rapid. Acesta asigura acces rapid la telefon si il poate debloca in 0.1 secunde.

UHANS I8

Autonomie: Pana la doua zile de autonomie asigura bateria acestui device, care are o capacitate de 3500 de miliamperi

Memorie interna: capacitatea de stocare a device-ului este de 64 de Gb, dar telefonul beneficiaza de slot pentru carduri de memorie externa, ceea ce inseamna ca aceasta memorie se poate extinde prin carduri microSD, pana la 128 GB.

Device-ul este disponibil la precomanda in aceasta perioada pe site-ul geekbuying. Suma solicitata de producator pare una excelenta in conditiile in care UHANS I8 ofera suficient de multe avantaje pentru a atrage atentia.

Summary
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
UHANS
Product Name
UHANS I8