Stiri, Top list

Aplicatii de blocare a ecranului: care sunt cele mai bune pentru telefonul tau Android

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nu stiu sigur daca te-ai gandit pana acum la subiectul legat de cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului, dar cu siguranta acest articol il vei gasi util, atunci cand vei incerca sa aduci un plus de siguranta si functionalitate device-ului tau. Aplicatiile strict destinate blocarii ecranului sunt la mare cautare in Google Play Store si reprezinta una dintre multiplele cai prin care iti pot „upgrada” vizibil terminalul din mai multe puncte de vedere. In plus, daca nu-ti place aplicatia de mesagerie, sau launcherul prestabiliti al telefonului tau, intotdeauna vei avea posibilitatea prin Google Play Store sa gasesti alternative cat mai aproape de gusturile tale.

Asa se intampla si in cazul aplicatiilor de blocare a ecranului, asa numitele „Lockscreen Apps”. Exista foarte multe astfel de aplicatii, concepute de diversi dezvoltatori cu distincte scopuri si optiuni. Noi ne-am gandit ca merita sa le trecem in revista pe cele mai importante si sa stabilim de comun acord, care sunt cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului pentru telefonul tau Android. Mentionam ca aceste aplicatii nu sunt incluse intr-un clasament, deci nu exista o anumita ordine in care ele se regasesc in articolul nostru. Indiferent de versiunea de Android pe care o utilizezi, ele se vor demonstra a fi extrem de utile in functie de nevoile, necesitatile si preferintele tale. Asadar, sa trecem la treaba. Iata care sunt in viziunea noastra, cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului pentru smartphone-urile care ruleaza sistemul de operare Android in 2017.

Cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului

Acestea sunt propunerile la care noi ne-am gandit. Toate aceste aplicatii sunt testate si va pot asigura necesarul de stabilitate, personalitate si rapiditate pe care il cautati.

Next Lock Screen

Mie imi place sa diversific aceste aplicatii, pana atunci cand gasesc una cat mai potrivita pentru ceea ce caut la acea ora. Recent, am descoperit aplicatia Next Lock Screen, una dintre creatiile Microsoft, o aplicatie care-mi pare destul de convingatoare din multe puncte de veedre. Minimalistica, utila si destul de spectaculoasa, Next Lock Screen nu consuma foarte mult resursele telefonului tau si iti modifica wallpaperul in fiecare zi daca asta iti doresti. Next Lock Screen pune la dispozitia utilizatorului cateva widget-uri interesate, controleaza ceea ce tine de muzica si vreme si propune un sistem de notificari clar si eficient. Beneficiaza de peste 1 milion de descarcari in Google Play Store si are un rating de 4.2 stele.

Echo Notification Lockscreen

Echo - Cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului pentru telefonul tau AndroidDouble Labs Inc este autorul acestei aplicatii care aduna si ea peste 1 milion de descarcari in Google Play Store.

Echo este o aplicatie simplista si imi place pentru ca atunci cand primesti o notificare poti citi practic intregul continut al ei.

In acelasi timp, Echo isi grupeaza automat notificarile asa ca spre exemplu, notificarile primite de la Instagram sau Facebook le vei gasi in Social Group, in timp ce e-mailurile le vei primi in Work Group. Avem la dispozitie un widget pentru muzica si cateva personalizari interesante si placute.

Nu are in schimb un widget pentru vreme, dar nu e timpul pierdut. Echo Notification Lockscreen are un rating de 4.2 stele in Google Play Store.

 

ZUI Locker-Elegant Lock Screen

Una dintre aplicatiile cele mai customizabile din Google Play Store, ZUI Locker-Elegant Lock Screen beneficiaza de peste 5 milioane de descarcari si de un rating impresionant de 4.7 stele. Wallpapere diverse si spectaculoase, teme diferite, menu usor si personalizat, control panel, un sistem usor de primire al notificarilor precum si un sistem propriu de deblocare al ecranului. Toate acestea sunt doar cateva din ingredientele cu care ZUI Locker-Elegant Lock Screen atrage si convinge. Aplicatia iti permite sa aplici diverse teme si stiluri pentru lockerscreen-ul tau si asigura un widget pentru muzica. ZUI Locker-Elegant Lock Screen este una dintre cele mai bine cotate aplicatii de acest gen si cu siguranta poate fi una dintre cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului pentru telefonul tau Android. Merita incercata!

Cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului pentru telefonul tau Android ZUI LOCKER

Hi Locker – Your Lock Screen

O aplicatie care se bucura de asemenea de peste 1 milion de descarcari in Google Play Store si de un rating de 4.3 stele. Hi Locker – Your Lock Screen este un ecran de blocare simplu, rapid, util si placut. Poti alege intre stilurile de deblocare pe care le preferi pentru telefonul tau si ai la dispozitie variante ca Lollipop, iOS si Classic. Notificarile sunt evidentiate cu grija si le poti sterge direct de pe ecranul telefonului tau, fara sa fie nevoie sa deschizi terminalul. Din punct de vedere estetic arata bine, poate nu la fel de bine ca ZUI Locker, dar arata bine. Poti de asemenea prin aceasta aplicatie sa deschizi rapid aplicatiile tale favorite, dar si sa vezi care sunt evenimentele importante pe care le ai salvate pentru urmatoarele zile calendaristice direct pe ecranul de blocare. Mai mult decat atat, noul update al aplicatiei aduce si diverse fonturi pentru customizare, ceea ce eu personal am gasit ca fiind foarte interesant. Hi Locker – Your Lock Screen este fara doar si poate una dintre cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului la aceasta ora si nu consuma foarte multe resurse.

Locker Master – DIY Lock Screen

LockerMasterEste una dintre aplicatiile pe care eu personal le-am folosit foarte mult timp. Peste 10 milioane de descarcari are Locker Master – DIY Lock Screen, care fara discutie nu putea sa lipseasca din aceasta lista cu cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului pentru telefonul tau Android. Ratingul sau in Google Play Store este de 4.5 stele, dar eu personal cred ca aplicatia este usor superioara ZUI Locker, care are un rating mai bun.

Pe scurt, Locker Master – DIY Lock Screen te lasa pe tine sa-ti construiesti felul in care va arata ecranul de blocare al ecranului si te lasa sa te joci cu diverse instrumente. Vei alege o poza care poate veni chiar si din propria galerie foto si apoi vei trece daca vrei prin toate optiunile posibile. Tu esti cel care decide pozitionarea tuturor detaliilor!

Data si ora, textul pe care il doresti sa apara la deblocare (poti inlocui sa zicem „unlock” cu „te rog, deschide-ma”) ba chiar poti pune un motto care sa te reprezinte si pe care sa-l citesti de fiecare data cand vrei sa-ti deschizi telefonul.

Exista numeroase optiuni de decorare a wallpaperului care blocheaza ecranul, totul intr-o maniera distractiva si as spune eu, chiar savuroasa. Singurul detaliu usor negativ la aceasta aplicatie este ca ea consuma mai multe resurse decat restul, dar nu te teme, nu iti va ocupa prea mult spatiu. Desi n-o mai folosesc in prezent pentru ca am epuizat toate caile de „dezvoltare” a ei, nu exclud posibilitatea sa revin la utilizarea acesteia. Pentru mine, e cea mai interesanta dintre toate aceste asa numite cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului. Nota de personalitate pe care o ofera te va ajuta la fel de mult ca o husa de telefon de calitate.

 

My Locker

Aplicatia My Locker este si ea una dintre cele mai customizabile aplicatii de blocare a ecranului, lasandu-te sa schimbi foarte multe detalii de la ora, pana la formatul si aspectul widget-ului pentru vreme, fonturi, culori, iconite si asa mai departe. Se bucura de peste 1 milion de descarcari in Google Play Store si are un rating de 4.2 stele. Aplicatia este gratuita si intuitiva, asigura o nota de personalitate aparte si pare pregatita pentru orice fel de schimbari cauta telefonul tau. Notificarile sunt usor de receptionat si bine grupate. Exista pentru cei interesati si o versiune contra cost, care reprezinta un mic update al acestei aplicatii, un update de care insa nu cred ca vei avea nevoie.

SnapLock Smart Lock Screen

Intre cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului pentru telefonul tau Android intra si SnapLock Smart Lock Screen, o aplicatie simpla cu peste 1 milion de descarcari, 60 de mii de review-uri de la utilizatori si un rating de 4.3 stele in Google Play Store. Aplicatia este descrisa ca fiind „nu doar o aplicatie de blocare a ecranului, ci si un asisten virtual inteligent”. Iti poti personaliza wallpaper-ul de blocare a ecranului si pot stabili in ce loc va aparea data, ora si gradele Celsius din acea zi. Vei descoperi de altfel un widget interesant pentru vreme si un altul la fel de interesant pentru calendar, iar cel pentru muzica pare unul dintre cele mai dragute pe care le-am vazut in ultima perioada. Notificarile apar pe ecran bine grupate si pot fi sterse prin swipe la stanga sau citite prin swipe la dreapta. Totul corespunde si cred ca SnapLock Smart Lock Screen este una dintre aplicatiile de acest gen care merita mai multa atentie.

Cum ti s-au parut propunerile noastre si mai ales, care este aplicatia ta de blocare a ecranului favorita? Te asteptam cu opiniile si comentariile tale mai jos, la fel si cu sugestii pentru viitoarele articole de acest tip. Nu am inclus intre aceste propuneri aplicatia CM Locker, care indiscutabil este una dintre cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului, pentru ca am cautat sa oferim strict aplicatii care au un singur scop. CM Locker este desigur o aplicatie de acest tip, dar in acelasi timp ea are si altfel de roluri, care desigur, merita salutate.

Cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului pentru telefonul tau Android

Summary
Article Name
Cele mai bune aplicatii de blocare a ecranului pentru telefonul tau Android
Description
Cele mai bune aplicatii de blocate a ecranului pentru telefonul tau Android pe care le poti gasi in acest moment