Stiri, Top list

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 se vrea a fi un indrumar pentru toti cei care nu-si doresc sa aloce sume consistente de bani pentru telefonul lor mobil. In ultima vreme, companiile producatoare de telefoane mobile de pe piata chineza au lansat cateva dispozitive interesante, care pot fi achizitionate pentru sume mici. Noi am stabilit un prag de 500 de lei si am cautat sa adaugam in aceasta lista cele mai ofertante produse din punct de vedere al raportului calitate-pret pe care acestea il ofera. O parte dintre terminalele pe care le prezentam in acest Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 abia au vazut lumina zilei. Acestea ofera specificatii decente, design cat se poate de atragator si noutati importante racordate la cerintele anului 2017.

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017

Puteti arunca o privire peste ceea ce ofera aceste telefoane mobile, analiza acest Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 si totodata gasi cele mai bune oferte pentru ele conform verificarilor noastre. Chiar daca anumite telefoane au in spate un producator mai putin cunoscut, toate dispozitivele din acest top sunt de o foarte buna calitate, beneficiind de o constructie solida si atractiva, precum si de specificatii decente raportate la suma de bani investita in ele.

1. Xiaomi Redmi 4A

Xiaomi este fara indoiala unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piata chineza. Producatorul a inregistrat o crestere a vanzarilor incredibila in ultimii doi ani si ameninta lupta pentru supramatie din aceasta piata. Dincolo de terminalele sale high-end sau mid-range de excelenta calitate, cu specificatii impresionante si design exceptional, compania chineza propune si o lista interesanta de telefoane accesibile ca pret. Unul dintre aceste handset-uri este Xiaomi Redmi 4A, un telefon solid, atragator si impunator.

Se bazeaza pe un eficient procesor de la Qualcomm, model Snapdragon 425 CPU, cu 2 GB memorie RAM in spate si 32 GB rezervati spatiului de stocare intern. Xiaomi Redmi 4A are un ecran HD de 5 inch si o baterie de 3120 mAh, care, bazandu-ne pe randamentul si nivelul procesorului Snapdragon 425, asigura o autonomie incredibila. Dotarile foto sunt excelente, terminalul fiind echipat cu o camera foto principala de 13 megapixeli si cu una frontala pentru selfie-uri de 5 megapixeli.

Xiaomi Redmi 4A poate fi achizitionat si in Romania prin intermediul evoMAG.ro la pretul de 499 de lei. Este poate cea mai buna optiune de pe piata la acest pret asigurand un nivel de performanta mai mult decat decent pentru suma investita in achizitionarea sa.

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 - Xiaomi Redmi 4A

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 – Xiaomi Redmi 4A

2. Leagoo M5 Edge

Leagoo este un producator mic, dar cu rezultate din ce in ce mai bune la nivel intern. Recent lansatul terminal Leagoo M5 Edge este unul dintre cele mai bune exemple de telefoane chinezesti foarte ieftine, dar bune. Nu are un hardware deloc impresionant, dar compenseaza la alte capitole: design foarte atragator, display HD cu diagonala de 5 inch dual edge, carcasa solida din metal unibody si dotari foto foarte bune pentru acest nivel (camera foto principala de 13 megapixeli plus camera foto pentru selfie-uri de 8 megapixeli).

Procesorul sau este un produs al MediaTek, un chipset MT6737 setat la frecventa de 1.3 Ghz. Alaturi de acest procesor avem la dispozitie 2 GB memorie RAM si alti 16 GB destinati spatiului nativ de stocare a datelor. Din pacate ruleaza doar Android 6.0 Marshmallow, dar beneficiaza de conectivitate 4G LTE si arunca pe piata o interfata grafica placuta, denumita Freeme OS. Bateria sa nu este impresionanta, dar ramane una decenta, avand o capacitate in cuantum de 2000 mAh.

Smartphone-ul Leagoo M5 Edge isi face loc in Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 si poate fi achizitionat de pe site-ul tomtop pentru echivalentul a 75$, adica o suma care depaseste cu putin 300 de lei. Poti citi un review Leagoo M5 Edge  si pe site-ul nostru.

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 - Leagoo M5 Edge

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 – Leagoo M5 Edge

3. VKworld F2

Putin cunoscut, tinand cont ca la ora redactarii acestui articol abia a fost lansat, VKworld F2 isi face loc in Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017, avand cateva argumente importante de partea sa. Smartphone-ul care vine intr-o varietate impresionanta de culori (nu mai putin de sapte la numar) se bazeaza pe un display HD de 5 inch imbracat in sticla curbata 2.5D si pe un procesor de la MediaTek, model MT5480A.

2GB aloca terminalul memoriei RAM si alti 16 GB pentru spatiul de stocare interna, care din fericire poate fi si extins, tinand cont ca terminalul VKworld F2 beneficiaza si de slot pentru carduri microSD. Din pacate, un capitol la care modelul sufera vizibil este compartimentul rezervat dotarilor foto. VKworld F2 are o camera principala cu senzor de imagine de 8 megapixeli si o alta camera frontala, pentru selfie-uri, cu rezolutie foarte mica, 1.9 megapixeli.

Configuratia sa contine in rest o baterie buna cu capacitate de 2200 mAh, iar sistem de operare de baza este Android 6.0 Marshmallow. Din pacate, telefonul nu beneficiaza de conectivitate de tip 4G, insa tinand cont ca pretul sa de achizitie este foarte mic, nici nu ne asteptam la mai mult de la el. Apropos de pret, VKworld F2 poate fi cumparat de pe gearbest.com pentru numai 70 de dolari, adica o suma ce depaseste cu putin 280 de lei.

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 - VKworld F2

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 – VKworld F2

4. Gretel GT6000

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 continua cu un alt new-entry. Este vorba despre Gretel GT6000 un smartphone cu o baterie excelenta, dominat de un aspect foarte placut, specificatii bune si un pret mic. Intre telefoanele din China pentru care ar trebui sa platiti sub 500 de lei, acest model de telefon este de departe cel mai bun pentru cei care cauta o autonomie mare a telefonului lor.

Gigantica baterie de 6000 mAh ar trebui sa va ajute sa beneficiati de telefon cateva zile, dupa numai o singura incarcare! La momentul redactarii acestui articol, Gretel GT6000 costa exact 460 de lei si poate fi achizitionat de aici. Ce altceva mai propune modelul? Un procesor MediaTek MT6737 cu 2 GB memorie RAM in spate si 16 GB pentru stocare interna. Apoi, un display cu diagonala mare (5.5 inch) si rezolutie HD, plus cel mai nou sistem de operare Google, Android 7.0 Nougat. Smartphone-ul are si specificatii foto bune, intrucat camera sa principala are o rezolutie de 13 megapixeli. Pentru selfie-uri avem o camera cu senzor de 5 megapixeli la bord. Gretel GT6000 este un handset entry level capabil de conectivitate 4G si costa foarte putin, raportat la ceea ce poate oferi. Fara indoiala merita un loc in Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017.

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 - Gretel GT6000

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 – Gretel GT6000

5. Cagabi One

Am discutat si in trecut despre Cagabi One, probabil cel mai ieftin telefon din China cu performante bune. Este fara indoiala un best-buy care poate fi cumparat de pe site-ul gearbest pentru numai 250 de ron! Ce primim la acesti bani?

Un telefon cu design atractiv si display IPS LCD cu diagonala de 5 inch si rezolutie 1280×720 pixeli. Avem afisaj customizat cu strat de sticla curbata de tip 2.5D, imbracat intr-o carcasa extrem de simpatica, cu rama metalica si plastic pe partea din spate. Apoi un procesor de la MediaTek setat la frecventa de 1.3 Ghz, 1GB pentru memoria RAM si alti 8 pentru stocarea interna.

Cagabi One ruleaza inca din fabrica Android 6.0 Marshmallow, are o baterie buna cu capacitate de 2000 mAh si dotari foto mediocre (camera principala are senzor de 5 megapixeli, camera frontala are senzor de 2 megapixeli). Interesant este ca Cagabi One beneficiaza de protectie Corning Gorilla Glass si poate fi achizitionat in 7 culori diferite. Un review Cagabi One gasiti si pe blogul redactiei noastre..

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 - Cagabi One

Top 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 – Cagabi One

Daca ti-a placut acest top, verifica si altele pe site-ul nostru:

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes