Stiri, Top list

Top 5 producatori smartphone din India

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Piata de telefoane din India atrage toti marii producatori de telefonie mobila din lume. Gigantii Samsung Electronics si Apple Inc se bat pentru suprematie intr-o tara care s-a transformat in a treia piata din lume pentru telefoanele mobile inteligente. Huawei sta foarte aproape de ei, in timp ce majoritatea producatorilor de telefoane mobile din China si-au dublat valoarea pe piata din India crescand de la 27% la 51% in primul trimestru din acest an.

Conform unui raport al celor de la Statista, pana in 2019, India va depasi Statele Unite ca importanta pe piata smartphone. Este si normal, pentru ca exista doi factori decisivi care actioneaza asupra importantei Indiei la nivel mondial pentru producatorii de telefoane mobile: populatia de peste 1 miliard de cetateni si interesul deosebit al acestora pentru telefoane cu raport calitate-pret echilibrat.  Piata smartphone din India este astazi dominata de telefoane ale celor mai puternice companii de pe piata, dar la nivel intern, companiile nationale produc si produc foarte mult! In India e loc pentru toata lumea, iar 5 dintre producatorii din interiorul granitelor tarii au reusit sa faca un profit foarte mare in ultimii doi ani de zile.

Si pentru ca am primit pe adresa redactiei sau pe pagina de Facebook Catmobile.ro destule intrebari legate de calitatea si increderea pe care o transmit producatorii importanti de origine indiana, romanilor, ne-am decis sa aruncam o privire ceva mai atenta asupra companiilor reliable din aceasta tara. Asa s-a nascut Top 5 producatori smartphone din India si facem precizarea ca telefoanele oferite de companiile care vor fi mentionate mai jos, sunt telefoane decente, raportate la pretul lor de achizitie. Aceasta este de fapt strategia pe care marile companii din India o vand clientilor lor.

Top 5 producatori smartphone din India in 2017

Am luat in considerare mai multe criterii la stabilirea acestui clasament. Top 5 producatori smartphone din India vizeaza, asa cum mentionam si mai sus, doar producatorii reliable din aceasta tara, producatori care traiesc de pe urma vanzarilor lor si a exportului chiar si dincolo de granitele Indiei. In opinia noastra, aceste 5 companii sunt cele mai importante de pe piata smartphone din India si totodata, singurele pe care le recomandam ca fiind reliable din aceasta zona. Sa incepem top 5 producatori smartphone din India.

Videocon Telecom

1. Videocon Telecom
⦁    – sediu central: Mumbai
⦁    – presedinte: Venugopal Dhoot
⦁    – numar de angajati: peste 9000
⦁    – subdisidara a conglomeratului Videocon Industries Limited
⦁    – profit: 11 milioane $/ an

 

Micromax Mobile

 

2. Micromax Mobile

⦁    – sediu central: Gurgaon, Haryana
⦁    – presedinte: Rahul Sharma
⦁    – numar de angajati: necunoscut
⦁    – venit net: 3.1 miliarde $ in 2016

 

 

recomandarea noastra: Micromax Canvas Infinity

Lava International Ltd

 

3. Lava International Ltd

⦁    – sediu central: Noida
⦁    – presedinte: Vishal Sehgal
⦁    – numar angajati: necunoscut
⦁    – venituri: 2.1 miliarde in 2016

recomandarea noastra: Lava Z60

Intex Technologies

 

 

4. Intex Technologies

⦁    – sediu central: New Delhi
⦁    – Presedinte: Keshav Bansal
⦁    – numar angajati: peste 13.000
⦁    – venituri: 928 milioane $ in 2016

 

recomandarea noastra: Intex Aqua Lions X1 si X1 Plus

 

Karbonn Mobiles

5. Karbonn Mobiles

⦁    – sediu central: Bangalore si Noida din Uttar Pradesh
⦁    – presedinte: Pardeep Jain
⦁    – numar angajati: 700
⦁    – venituri: 410 milioane $

 

recomandarea noastra: Karbonn Titanium Jumbo

Acesta ar fi pentru moment  top 5 producatori smartphone din India. Merita mentionat faptul ca cei de la Karbonn Mobiles sunt o companie independenta care se ocupa exclusiv cu telefoane mobile. Alte companii din top fac parte dintr-un conglomerat, in timp ce Lava International sau Micromax au la randul lor doua subdivizii: Yu Televentures este detinuta de Micromax, iar Xolo este detinuta de Lava.

Summary
Top 5 producatori smartphone din India
Article Name
Top 5 producatori smartphone din India
Description
Top 5 producatori smartphone din India: care sunt cei mai buni si siguri producatori de telefoane mobile din India