Stiri, Top list

Top 5 launchere pentru telefonul tau Android

Home  »  Stiri  »  Top list

catmobile

acum 8 ani

Foarte multi utilizatori de Android se declara plictisiti de launcherul clasic al telefonului lor. Situatie in care Google Play devine un prieten de nadejde, permitand descarcarea unor launchere mult mai atractive cu diverse functii si caracteristici. Catmobile.ro a raspuns initiativei cititorilor sai si a incercat sa formeze pentru dumneavoastra, un top al celor mai bune 5 launchere de pe piata, compatibile cu sistemul de operare Android. Am studiat mai multe surse si testat o parte dintre aceste launchere din Google Play Store, astfel incat sa va puteti face o idee concreta despre variantele pe care le aveti la dispozitie in cazul in care v-ati plictitist deja de launcherul dumneavoastra clasic si cautati o schimbare rapida. Sa incepem:

1. Action Launcher 3

Este launcherul favorit al cititorilor androidauthority.com si intelegem si de ce. Acesta inlocuieste pagina principala cu una personalizata si mult mai rapida pe care o vei indragi foarte repede. Action Launcher 3 este flexibil si puternic si include printre altele lista tuturor aplicatiilor tale de la A la Z (Quickdrawer), iconite redimensionate si personalizate, wallpapere noi si unice dar si posibilitatea utilizatorului de a importa layout-ul preferat din alte launchere precum Apex, Nova, HTC Sense sau Samsung/Galaxy TouchWiz. In plus nu-ti va ocupa foarte mult spatiu. Mai multe detalii, in clipul de mai jos:

2. GO Launcher EX

Cu siguranta unul dintre cele mai populare launchere de pe piata, GO Launcher EX are peste 100 de milioane de descarcari in acest moment. Este insotit de o serie de modifcari spectaculoase care-ti vor transforma complet smartphone-ul intr-o maniera la care nici nu visai. Prietenos si atragator, GO Launcher EX asigura utilizatorului peste 10 mii de teme diferite, create intr-o maniera profesionala si echilibrata. Folosindu-se de un motor independent 3D Engine, Go Launcher garanteaza de asemenea utilizatorilor miscari rapide si sigure cu diverse efecte speciale si poate deveni rapid un prieten extrem de atragator. 15 aplicatii gratuite de tip Widget va stau de asemenea la dispozitie precum si pentru prima data un DiY Themer prin care va puteti personaliza dupa propriul gust telefonul in functie de decorul pe care vi-l doriti. In varianta Pro, Go Launcher va poate costa 30 de lei, in varianta clasica este insa gratuit. Mai multe detalii, in clipul de mai jos:

3. Apex Launcher

Este unul dintre launcherele vechi de pe piata si a ramas in topul preferintelor utilizatorilor de Android prin calitatea sa. Acesta include un motor de cautare pentru teme care este disponibil in Google Play Store si care-ti va aduce inclusiv iconite noi si personalizate. Foarte stabil pe orice device, Apex Launcher este gratuit in varianta sa de baza sau te poate costa 20.99 lei in varianta Apex Launcher Pro. Mai multe detalii, in clipul de mai jos:

4. Atom Launcher

Un new-entry pe piata launcherelor Android, Atom Launcher este o aplicatie mai mult decat interesanta care pare sa fie pe drumul cel mai bun. Vine insotit de un „theme maker” in care vei gasi o multitudine de teme inclusiv in Google Play Store. Are de asemenea incoporate cateva „gesturi control”, multe extra setari, widget-uri si un pachet interesant si atractiv pentru iconitele tale. Este usor, eficient si ocupa putin spatiu, dar are destule detalii care-l pot face competitiv. Il poti downloada gratis in varianta clasica sau poti plati pentru varianta Pro – Full Version. Credem insa ca pentru varianta gratis a sa este un launcher interesant.

5. Arrow Launcher

Atunci cand a fost lansat, Microsoft Arrow Launcher a avut parte de o primire calduroasa din partea utilizatorilor, dar odata cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat in sens negativ. De aceasta data, Arrow Launcher putem spune ca face parte din categoria celor mai bune launchere de pe piata dupa schimbarile pe care le propune in ultima vreme. Ideea de baza a launcherului este aceea de a va aduna toate aplicatiile necesare intr-un ecran primitor si intuitiv. Din acel moment veti avea parte de o varietate de schimbari productive care va vor surpinde si totodata incanta. Nu aveti nevoie de mai mult de un minut pentru a regla totul si a va integra in interfata pregatita de Microsoft, astfel ca daca veti incerca noul Arrow Launcher (care apropos este gratuit) credem ca veti ramana placut impresionati. Mai multe detalii, in clipul de mai jos:

Top 5 launchere pentru telefonul tau Android

Summary
Top 5 launchere pentru telefonul tau Android
Article Name
Top 5 launchere pentru telefonul tau Android
Description
Catmobile.ro a raspuns initiativei cititorilor sai si a incercat sa formeze pentru dumneavoastra, un top al celor mai bune 5 launchere de pe piata, compatibile cu sistemul de operare Android.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo