Stiri, Top list

Top 5 jocuri Pokemon pe Android

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Top 5 jocuri Pokemon pe Android s-ar putea sa para un titlu oarecum ciudat insa, va vine sa credeti sau nu, acum exista foarte multe jocuri pe Android, foarte cautate, de tip Pokemon. Cei de la Androidauthority au facut o selectie a celor mai interesante astfel de jocuri, selectie pe care o prezentam si noi in cele ce urmeaza.

Top 5 jocuri Pokemon pe Android (2)

Pokemon este de fapt o franciza media controlata de catre cei de la Nintendo si creata in urma cu 21 de ani Satoshi Tajiri. De unde vine aceasta denumire? Pokemon este de fapt o abreviere a cuvintelor „Pocket” si „Monsters”, ceea ce in traducere ar inseamna „monstri de buzunar”. Fara indoiala, seria de jocuri Pokemon a devenit una dintre cele mai populare francize Role Play Gaming, iar sloganul „Gotta catch’em all!” extrem de cunoscut la nivel inalt. Denumirea Pokemon va suna probabil cunoscut si datorita desenelor animate cu acelasi nume. Seria „anime” bazata pe jocurile video a fost difuzata la nivel inalt pe tot mapamondul si a devenit rapid extrem de populara intre copiii cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani. Astazi, jocurile de tip Pokemon disponibile in Magazin Google Play se adreseaza tuturor gusturilor, iar conform unei statistici a presei nipone, adultii cu varste cuprinse intre 24 si 35 de ani domina topul descarcarilor acestor tipuri de jocuri.

Top 5 jocuri Pokemon pe Android

Camp Pokemon

Acest joc deschide Top 5 jocuri Pokemon pe Android. Camp Pokemon este un joc complet gratuit in care jucatorii sunt invitati sa exploreze in insula. Evident, ei au ocazia de a prinde diverse pokemoni atunci cand ii vad, dar pot colectiona si diverse autocolante. Camp Pokemon nu are o poveste care sa sustina aceasta aventura si nici obiective foarte complicate. Treaba e destul de simpla: explorezi, capturezi si castigi recompense. De altfel, Camp Pokemon este un joc recomandabil si copiilor sub 10 ani foarte pasionati de fenomen si de jocurile cu Pokemon. Pentru adulti, acest joc s-ar putea demonstra destul de plictisitor.

Magikarp Jump

Magikarp Jump este unul dintre cele mai noi jocuri cu pokemoni, dar isi face usor aparitia Top 5 jocuri Pokemon pe Android. Jocul este unul simplu, casual. Scopul? Trebuie sa antrenezi Magikarp si sa-l faci sa sara mai sus decat Magikarp-ul adversarului tau. Va trebui sa-l hraniti, sa-l instruiti si sa-l antrenati in diverse concursuri pentru a-i ridica nivelul competitionat. La fel ca si Camp Pokemon prezentat mai sus, acest joc se adreseaza fara indoiala jucatorilor de tip casual, care nu cauta ceva deosebit.

Pokemon Duel

Un joc oarecum diferite care merita insa incadrat in Top 5 jocuri Pokemon pe Android. Pokemon Duel este un joc de tip hybrid in care doi adversari (jucatori) se vor duela cu sase figuri de Pokemon. Poate fi considerat un board game, iar scopul sau este acela de a transmite unul dintre pokemonii tai in tabara adversa. Cel care o face primul, castiga jocul. Fiecare figura insa are propriul set de miscari si abilitati, ceea ce implica fara indoiala o strategie diferita. Cu toate acestea, cel mai important rol in acest joc il ai chiar tu si maniera in care decizi sa „joci”: ofensiv sau defensiv. Acest tip de joc, Pokemon Duel, este fara indoiala mai putin casual decat celelalte doua jocuri prezentate mai sus.

Pokemon Go

Evident, nu avea cum sa lipseasca arhicunoscutul, Pokemon Go. Nu exista niciun dubiu ca acest joc este cel mai popular dintre toate jocurile de tip pokemon de pe piata si, daca ne-am fi gandit la un clasament ideal, Pokemon Go ar fi ocupa fara discutie prima pozitie in Top 5 jocuri Pokemon pe Android. Sunt destul de putine lucruri de adaugat despre el, pentru ca Pokemon Go este unul dintre cele mai cunoscute jocuri din lume. Se poate juca atat pe iOS, cat si pe Android sau Apple Watch. A fost lansat in iulie 2016 si a primit din acea luna numeroase update-uri de calitate. Jocul se bazeaza pe o locatie realitate augmentata si permite jucatorilor sa captureze (eventual chiar si sa lupte sau sa antrenze) micutii monstri de buzunar. Pokemon Go este un joc de tip free-to-play, dar optional jucatorul poate sa apeleze la un dispozitiv bluetooth denumit Pokemon Go Plus al carui rol este acela de a-l alerta in cazul in care in apropiere exista vreun monstrulet. Pokémon Go a fost inclus si in top 10 jocuri pe Android in 2017.

Pokemon Shuffle Mobile

Acest joc a fost unul dintre primele jocuri cu pokemoni de pe dispozitivele mobile, dar ramane unul dintre cele mai cautate. In esenta, avem de-a face cu un joc in trei si o varietate de forme care se potrivesc. Pentru a castiga jocul trebuie sa-ti lasi Pokemon-ul sa iti atace adversarul. Jocul este unul de tip casual, deloc dificil si poate primi cateva detalii in plus daca vei decide sa platesti o anumita suma de bani (modica). In niciun caz Pokemon Shuffle Mobile nu este un joc lung si nici complicat, dar ramane in continuare un joc atractiv.

Summary
Top 5 jocuri Pokemon pe Android
Article Name
Top 5 jocuri Pokemon pe Android
Description
Top 5 jocuri Pokemon pe Android din care nu lipseste cel mai popular joc din 2016, Pokemon Go