Top list

Top 5 browsere pentru telefonul tau Android

Home  »  Top list

catmobile

acum 6 ani

Top 5 browsere pentru telefonul tau Android » Browserele sunt de departe unele dintre cele mai importante aplicatii pentru orice device din zilele noastre. Avand la dispozitie optiunile potrivite si un nivel optim de perforamanta atunci cand „navighezi” pe internet, iti poate schimba foarte mult experienta. Sa-l gasesti pe cel mai potrivit insa, nu e deloc o misiune usoara. Cu siguranta te-ai gandit care este cele mai bun dintre aceste broswsere pentru telefonul tau, asa ca am decis sa-ti sarim in ajutor. Am testat cat mai multe dintre ele in speranta ca vom reusi sa oferim un rezultat cat mai exact in aceasta propunere pe care ti-o facem, asa ca nu-ti ramane decat sa arunci rapid o privire si eventual sa instalezi browser-ul lipsa din telefonul tau. Acel browser care se va misca cel mai repede, cel mai bine si cel mai exact. Cu atat de multe optiuni pe piata stim ca este complet dificil sa optezi pentru unul singur, asa ca am facut noi aceasta munca sisifica pentru tine. Sa incepem!

Top 5 browsere pentru telefonul tau Android: UC Browser

Venerabilul UC Browser deschide aceasta lista si putem spune ca este un browser cat se poate de bun si de incantator. Este unul dintre cele mai downloadate din Google Play Store si ofera o multime de optiuni interesante.

UC Browser

Intre acestea, noua ne-au atras atentia modul de noapte (care poate fi utilizat dupa cum ii si spune numele, noaptea), un ad-block destul de bun, cateva optiuni de tip gesture, precum si o optiune dedicata exclusiv retelei sociale Facebook, optiune care chiar mareste viteza de executie pe Facebook, detaliu care indiscutabil te va bucura.

UC Browser este gratis, se bucura de recomandari foarte bune in Google Play Store si are un rating de 4.5 stele si peste 7 milioane de review-uri din partea utilizatorilor.

Top 5 browsere pentru telefonul tau Android: Firefox

Unul dintre cele mai solide browsere de pe Android, Firefox are o existenta zbuciumata legata de aceasta platforma, dar a ramas mereu intre preferintele utilizatorilor, si…de ce sa nu recunosc si ale mele personale.

Intre optiunile sale vei descoperi posibilitatea de a-ti sincroniza noul browser de pe telefon cu browserul de acasa de pe laptop sau desktop, astfel ca vei putea importa usor bookmarks-urile sau istoria cautarilor tale.

Firefox Android

Avem la dispozitie cateva optiuni de „intimitate”, easy-to-use bookmarks dar si suport Chromecast. De asemenea gratuit, Firefox poate fi o optiune foarte serioasa pentru orice utilizator Android, mai ales ca este unul dintre browserele foarte sigure. Vrei si mai multa siguranta? Opteaza pentru Firefox Focus despre care gasesti tot ceea ce e nevoie pe blogul nostru.

Top 5 browsere pentru telefonul tau Android: Dolphin Browser

Dolphin se bucura de un succes foarte mare pe Android si am cautat si noi sa vedem de ce. Considerat un fan favourite, Dolphin este un browser rapid si competent, care in plus asigura o serie de optiuni cat se poate de interesante de la schimbarea temei, pana la suport de tip flash, ad-block, mod incognito si cateva add-ons destul de interesante privite din perspectiva unor extensii utile.

Dolphin Android

Se spune ca acest browser acopera cam tot ce ai nevoie atunci cand vine vorba de browsing de pe telefonul tau Android, si sincer, afirmatia nu pare departe de adevar. Fara indoiala, ca nivel de viteza, add-ons si securitate, Dolphin este o recomandare sigura.

Top 5 browsere pentru telefonul tau Android: Flynx

Am descoperit Flynx cu surprindere, pentru ca sincer sa fiu, nu stiam prea multe despre existenta acestui browser. Este construit si gandit in laboratoarele InfiKen si pare sa-si fi castigat un loc sigur nu doar in perceptia mea ci si in perceptia generala a utilizatorilor de telefoane Android.

Ei bine, acest browser se remarca prin caracterul sau unic. De ce? Pentru ca practic el lucreaza intr-o fereastra care pluteste pe ecranul telefonului tau pana atunci cand tu esti gata s-o deschizi.

Sa luam spre exemplu, navigarea pe Facebook. Ai deschis aplicatia si ai gasit o stire interesanta pe care insa nu ai timp s-o citesti in acel moment.

Flynx Android

Ce vei face? Vei deschide link-ul (Flynx trebuie setat ca browser de baza), iar Flynx va deschide o mica fereastra pe display-ul telefonului tau, care ramane acolo fara sa deranjeze vizual, pana cand tu decizi daca e momentul sa citesti acea stire sau nu.

Mie personal mi s-a parut foarte interesant. As adauga ca browserul se misca foarte bine, este rapid si are cateva optiuni foarte interesante pe care te las sa le descoperi. Flynx este un browser gratuit! M-am gandit serios daca merita inclus in acest top, pentru ca existau si alte variante de browsere rapide (CM Browser, Opera, Maxthon Browser, etc) insa testandu-l, mie mi s-a parut mai interesant si mai ofertant Flynx.

Top 5 browsere pentru telefonul tau Android: Google Chrome

Evident ca Google Chrome nu putea lipsi din aceasta lista de recomandari. Este indiscutabil cel mai popular browser existent in Google Play Store. Pe multe terminale, Google Chrome este deja pre-instalat, in timp ce pentru altele el trebuie descarcat. Nu-ti face griji, descarcarea este gratuita.

Chrome Android

Optiuni multe, sincronizare perfecta cu browserul de pe laptop-uri sau computere, o excelenta pagina incognito, un numar nelimitat de tab-uri si foarte multe add-ons pentru utilizatorii incepatori, dar si pentru cei hard-core plus foarte multe setari personalizate si de confidentialitate ori diverse setari pentru site-uri in functie de preferintele utilizatorului.

In testele noastre, Chrome a fost cel mai rapid browser de pe Android si desi, acest lucru poate ca nu va surpinde, el merita fara discutie repetat si amintit de fiecare data. Chrome pe Android chiar este un browser rapid si l-as recomanda fara discutie, oricui.

Summary
Top 5 browsere pentru telefonul tau Android
Article Name
Top 5 browsere pentru telefonul tau Android
Description
Cu siguranta te-ai gandit care este cele mai bun dintre aceste broswsere pentru telefonul tau, asa ca am decis sa-ti sarim in ajutor. Am testat cat mai multe dintre ele in speranta ca vom reusi sa oferim un rezultat cat mai exact in aceasta propunere pe care ti-o facem, asa ca nu-ti ramane decat sa arunci rapid o privire si eventual sa instalezi browser-ul lipsa din telefonul tau.
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo