Stiri, Top list

TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie la inceput de 2017

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie la inceput de 2017 este un top alcatuit de analistii site-ului expertreviews.co.uk dupa testarea temeinca a anumitor telefoane mobile de pe piata care se bucura de o autonomie considerabila a acumulatoarelor lor. Concluzia bine-venita expertilor site-ului este ca la inceput de 2017, din ce in ce mai multe smartphone-uri importante de pe piata reusesc sa ofere o durata de viata a bateriilor lor din ce in ce mai buna.

TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie la inceput de 2017

Zilele in care doar flagship-urile marilor producatori de telefoane mobile propuneau o viata lunga a bateriilor lor s-au cam incheiat. In acest moment, exista pe piata de smartphone, telefoane mobile extrem de accesibile ca pret care reusesc sa „fure” prim planul, iar cel mai bun exemplu, pare sa fie Lenovo P2. Majoritatea telefoanelor mobile incorporeaza astazi baterii de dimensiuni mult mai mari decat cele pe care le propuneau in trecut. Expertreview.co.uk recomanda ca atunci cand ne pregatim sa facem o alegere in privinta unui smartphone din 2017 sa aruncam neaparat o privire peste marimea si capacitatea bateriei telefonului. TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie este de asemenea o optiune serioasa pe care n-ar trebui sa o ignorati daca va doriti sa aveti un smartphone a carui durata de viata sa fie cat mai mare. Evident, expertii site-ului britanic indeamna utilizatorii de telefoane mobile din 2017 sa nu ignore si alte detalii importante precum marimea ecranului, rezolutia acestuia sau ansamblul hardware, insa pentru smartphone-uri cu baterii puternice nu ignorati nicio secunda aceste criterii.

TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie: cum s-a intocmit clasamentul

Expertreviews.co.uk a explicat si metoda prin care a intocmit clasamentul intitulat in versiunea noastra TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie. Pentru a verifica insa cat de bine se comporta in duelul direct cu alte telefoane rivale de pe piata, cei de la Expertreviews au calculat toate scorurile posibile ale bateriilor din sutele de teste realizate de specialistii site-ului, dar si de alti specialisti de la alte surse media. De asemenea, pentru masurarea vietii bateriei unui smartphone, acestia au rulat un test de redare video continua, folosindu-se de un fisier video codificat H.264 (encoder video de cea mai buna calitate) si buclat la lungimi epice. Ulterior, au masurat cat timp poate fi rulat respectivul fisier inainte ca bateria sa cedeze. Nu in ultimul rand, ei au setat telefoanele pe modul „aeroplane” (pentru a elimina si diminua importanta wireless-ului si a setarilor sale), au inchis lumina automata si setarile de noapte setand ecranul la un nivel de luminozitate standard de 170 cd/m2.

Cum arata TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie dupa testele Expertreviews

Lenovo P2, marele castigator din TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie

Lenovo P2, marele castigator din TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie

Pentru ca nu veti putea observa din clasamentul de mai jos asta, va spunem noi ca exista o mare diferenta intre primul clasat in TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie si ultimul clasat (Sony Xperia XA – diferenta fata de Lenovo P2 de mai bine de 5 ore). Pana de curand, lider in clasament era conform testelor Samsung Galaxy Note 7, dar…stim cu totii ce s-a intamplat cu bateria sa. Asa ca, in noul TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie la inceput de 2017 conform sursei citate, lider incoronat este terminalul Lenovo P2 cu o autonomie impresionanta de 28 de ore si 50 de minute. El este urmat pe podium de o alta creatie Lenovo, Motorola Moto Z Play cu 23 de ore si 45 de minute si de Samsung Galaxy S7 Edge cu 18 ore si 42 de minute.

 

TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie

TOP 10 telefoane mobile in functie de baterie

Summary
Review Date
Reviewed Item
Lenovo P2
Author Rating
51star1star1star1star1star