Stiri

In 2018 vom avea un telefon pliabil Samsung confirma CEO-ul companiei sud-coreene

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung n-a renuntat complet la ideea de a aduce pe piata un telefon pliabil. Conform site-ului Fonearena.com, gigantul sud-coreean pregateste lansarea unui astfel de telefon pentru anul viitor.

In sfarsit: DJ Koh confirma ca vom avea un telefon pliabil Samsung in 2018?!

Cu cateva ore inainte ca marele rival, Apple, sa-si lanseze varful de gama din acest an, iPhone X sau iPhone 8, apar din nou informatii importante dinspre Samsung Electronics. Fonearena.com noteaza ca presedintele concernului sud-coreean, domnul Dong Jin Koh a dezvaluit planurile de viitor ale companiei in privinta lansarii unui telefon pliabil Samsung in 2018.

Telefon pliabil Samsung

Pe piata existau deja foarte multe zvonuri referitoare la un astfel de device, insa este pentru prima data cand, in mod concret, oficialul Samsung vorbeste despre acest proiect al companiei: „In calitate de CEO va pot confirma ca un telefon pliabil Samsung figureaza cu certitudine in planurile noastre pentru urmatorul an. Pana atunci insa avem de depasit cateva probleme importante, iar odata rezolvate cu siguranta vom putea lansa un astfel de produs” a anuntat Dong Jin Koh, sau DJ Koh asa cum este el mai bine cunoscut.

Presa din Asia sustine de cateva luni ca producatorul lucreaza la un astfel de telefon pliabil Samsung. La Mobile World Congress 2017, compania ar fi trebuit sa lanseze Samsung Galaxy X, care pana la urma a ramas un simplu nume de proiect, neconcretizat. Cel putin pentru moment, pentru ca din cate se pare, planurile gigantului din Coreea de Sud sunt cat se poate de clare: vom avea in 2018 un telefon pliabil Samsung!

Dezvoltarea ecranelor de tip OLED merge intr-o directie asteptata de catre noi. Ne propunem producerea in masa a acestor componente atat pentru noi cat si pentru partenerii nostri actuali si, de ce nu, partenerii nostri viitor” a precizat Lee Chang Hoon, directorul Samsung Display in ianuarie 2017

Summary
In 2018 vom avea un telefon pliabil Samsung confirma CEO-ul companiei sud-coreene
Article Name
In 2018 vom avea un telefon pliabil Samsung confirma CEO-ul companiei sud-coreene
Description
Sanse din ce in ce mai mari ca in 2018 sa avem in sfarsit un telefon pliabil Samsung dupa ce DJ Koh a confirmat aceste zvonuri