Stiri

Vezi ce telefoane Meizu vor primi actualizarea Android Nougat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Telefoane Meizu care vor primi update catre Nougat »»» Meizu este o companie chineza care traverseaza o perioada destul de agitata in ultima vreme. Recent, ati putut citi pe blogul catmobile.ro ca producatorul din China va aborda o noua strategie pe viitor, in incercarea de a nisa foarte bine brandul Meizu. Compania cu sediul central in Zhuhai, regiunea Guangdong a fost infiintata in 2003 de catre Jack Wong si ramane in ciuda problemelor de moment, intre cei mai importanti producatori de telefonie mobila din lume.

Ce telefoane Meizu vor primi update Android Nougat

Compania chineza a anuntat recent o lista cu dispozitive care vor primi actualizarea Android Nougat in foarte scurt timp. Fanii Meizu probabil ca stiu faptul ca recent, producatorul a lansat pe piata terminalul Meizu M5c (review aici), dar si ca lucreaza intens la lansarea Meizu Pro 7 (folie protectie ecran pentru acest model – acum la reducere), unul dintre cele mai atragatoare terminale concepute la Zhuhai.

Pana atunci insa, daca detineti unul dintre urmatoare dispozitive, atunci bucurati-va: Meizu a anuntat ca aceste terminale de mai jos vor primi in scurt timp update la Android Nougat. Iata telefoanele:

Telefoane Meizu cu update Nougat

Proprietarii acestor modele de telefoane Meizu vor putea sa se inregistreze pentru programul beta deschis incepand din 2 iulie. Actualizarea Nougat va incepe efectiv sa ruleze pe dispozitive incepand cu data de 10 iulie si va fi facuta in trei etape:

  1. – primul lot de telefoane Meizu va primi actualizarea pe 10 iulie
  2. – al doilea lot de telefoane Meizu va primi actualizarea pe 17 iulie
  3. – al treilea lot de telefoane Meizu va primi actualizarea pe 31 iulie.

Scurt istoric Meizu

Compania Meizu Technology Co Ltd este o companie chineza cu sediul central in Zhuhai, regiunea Guangdong infiintata in 2003 de catre Jack Wong. La inceputurile sale, compania producea in exclusivitate MP3 si mai apoi MP4 Playere, insa din 2008, a inceput productia in masa de smartphone-uri. Meizu s-a impus si in acest domeniu ajungand ca in 2015 sa vanda peste 20 de milioane de astfel de unitati, intrand astfel intr-un select Top 10 al companiilor producatoare de telefoane mobile.

In acelasi an, 2015, puternicul concern Alibaba a investit aproape 600 de milioane de dolari in actiuni la Meizu, crescand si mai mult influenta companiei la nivel global.

Summary
Vezi ce telefoane Meizu vor primi actualizarea Android Nougat
Article Name
Vezi ce telefoane Meizu vor primi actualizarea Android Nougat
Description
O serie de telefoane Meizu vor face saltul spre Android 7.0 Nougat, anunta producatorul: verifica lista dispozitivelor, aici!