Stiri

Teaser Samsung Galaxy S8 – prima reclama TV a noului flagship Samsung

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Teaser Samsung Galaxy S8 – prima reclama TV a noului flagship Samsung → Campania de promovare a Samsung Galaxy S8 a inceput deja in Coreea de Sud. Samsung Electronics a lansat o reclama de tip teaser, care dureaza 15 secunde si in care isi anunta pentru data de 30 martie 2017 lansarea terminalului vedeta al acestui an, flagshipul Samsung Galaxy S8. Puteti urmari mai jos primul teaser Samsung Galaxy S8

Pericolul LG G6, creaza primul teaser Samsung Galaxy S8

Teaser Samsung Galaxy S8 (2)

Teaser Samsung Galaxy S8 – prima reclama TV a noului flagship Samsung → cauze probabile→ Terminalul LG G6 despre care am discutat si noi pe site-ul catmobile.ro, a devenit disponibil la precomanda la inceputul acestei luni. In prima zi (2 martie 2017) s-au inregistrat nu mai putin de 20 de mii de precomenzi, ceea ce reprezinta un record fara precedent pentru LG Electronics. Aceasta informatie a pus in alerta marele rival local, Samsung Electroncis, care a decis sa treaca mai devreme decat se asteptau pasionatii de telefoane mobile, la atac. Prima riposta a fost chiar acest teaser pe care il puteti urmari mai jos, insa surse din presa sud-coreeana sustin ca Samsung Electronics va raspunde si in perioada urmatoare, grabind suspansul pentru lansarea varfului sau de gama.

Citeste si: Samsung Galaxy S8 imagine oficiala

Interesant este ca volumul de precomenzi de care s-a bucurat LG Electronics este de doua ori mai mare decat cel inregistrat de Samsung Electronics cu Samsung Galaxy S7 Edge anul trecut, ceea ce justifica oarecum dorinta gigantului sud-coreean de a reteza din elanul fanstastic de care se bucura LG in aceasta perioada si evident aparitia (oarecum prematura) a acestui teaser Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy S8 va fi disponibil in magazine peste mai bine de 4-5 saptamani, astfel ca LG a decis sa scoata mai repede decat se astepta lumea la vanzare noul sau terminal de top.

Practic, fara aparitia Samsung Galaxy S8 si fara un alt competitor real, LG G6 se bucura in aceasta perioada de un impact extrem de puternic, specialistii anticipand ca noul flagship al LG va surclasa la capitolul vanzari modelul antrenor, LG G5. Este interesant insa care va fi evolutia varfului de gama de la LG dupa lansarea oficiala a super-modelului celor de la Samsung. La nivel de specificatii, Samsung Galaxy S8 va beneficia de un procesor de tip Snapdragon 835 (procesorul de top al anului 2017) in anumite regiuni din Europa, dar si de modelul de succes Exynos 9810 pe mai multe piese din Asia si America Centrala si de Nord. Versiunile vehiculate in acest moment ca vor aparea in finalul lunii martie sunt:

– Samsung Galaxy S8 versiune standard cu ecran de 5.7 inch (anumite surse sustin ca display-ul va fi de 5.8 inch sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835)
– Samsung Galaxy S8 Plus (versiune care va beneficia de un ecran de 6.1 sau 6.2 inch cu display de tip Super AMOLED, curbat pe ambele parti in mod evident, si sticla de protectie Corning Gorilla Glass versiune sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835).

Citeste si: Noi imagini Samsung Galaxy S8 fac inconjurul lumii

Daca v-a placut noul teaser Samsung Galaxy S8 va asteptam cu opinii si comentarii despre batalia de la distanta dintre cele doua telefoane importante de pe piata sud-coreeana din acest an. Pe site-ul nostru veti gasi o gama larga de accesorii si huse Samsung Galaxy S8, iar daca sunteti interesati de mai multe amanunte despre viitorul flagship al Samsung Electronics veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pe blogul catmobile.ro.

Summary
Teaser Samsung Galaxy S8 - prima reclama TV a noului flagship Samsung
Article Name
Teaser Samsung Galaxy S8 - prima reclama TV a noului flagship Samsung
Description
Samsung Electronics a lansat o reclama de tip teaser, care dureaza 15 secunde si in care isi anunta pentru data de 30 martie 2017 lansarea terminalului vedeta al acestui an, flagshipul Samsung Galaxy S8.