Reviews, Stiri

Swipe Elite 2 Plus 2017 smartphone de buget dual sim si 4G cu pret sub 250 RON

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Fara indoiala, telefoanele foarte ieftine ofera destul de putine lucruri pozitive celor interesati de un smartphone in 2017. Si totusi, exista si astfel de telefoane low-end, cu preturi extrem de mici, dedicate unui segment destul de masiv prezent in Asia si Europa. Desi pare ciudat, in 2017 sunt si destui cumparatori interesati sa plateasca o suma mica de bani pe un telefon pe care sa-l poata folosi strict pentru convorbiri. Spre exemplu, la inceputul anului descopeream modelul Cagabi One, un device care s-a vandut se pare destul de bine.

Swipe Elite 2 Plus 2017

Noul Swipe Elite 2 Plus 2017 este insa mai mult decat un simplu telefon pentru convorbiri, dar pastreaza un pret aproape incredibil pentru anul de gratie 2017.

In 2016, pe piata era lansat Swipe Elite 2 Plus, smartphone care n-a avut nici pe departe vanzari impresionante, dar a multumit compania producatoare. Noul device lansat in 2017 vine cu cateva specificatii atractive si un pret aproape de necrezut: 3,999 de rupii indiene, adica mai putin de 250 de lei. Swipe Elite 2 Plus 2017 poate fi achizitionat online de pe site-ul snapdeal.com

Swipe Elite 2 Plus 2017 detalii dinspre producator

„Sigur, atractiv si puternic. Swipe Elite 2 Plus 2017 te ajuta sa vorbesti cu familia si prietenii tai, sa-ti conduci business-ul sau sa dialoghezi pe chat cu cine doresti. Poti cumpara online prin intermediul sau, te poti juca diverse jocuri si pe scurt … sa faci cam tot ceea ce-ti doresti. Cu Swipe Elite 2 Plus 2017, cel mai nou produs al companiei Swipe, nu exista plictiseala! Are un procesor puternic, o baterie buna si te tine mereu in priza prin tot ceea ce-ti propune! Incearca-l si tu!”.

Swipe Elite 2 Plus 2017 specificatii tehnice si pareri

Compania Swipe a lansat recent pe piata mai multe terminale cu capacitate 4G VoLTE si prturi foarte bune. Fara indoiala insa, Swipe Elite 2 Plus 2017 ne-a atras atentia, pentru ca device-ul are un pret foarte, foarte mic. Urmasul modelului Elite 2 Plus de anul trecut, noul Swipe Elite 2 Plus 2017 vine la fel ca si predecesorul sau intr-o carcasa din policarbonat, are o constructie eleganta (nu neaparat si spectaculoasa) si este disponibil doar pe culoarea negru.

Swipe Elite 2 Plus (2017)-2

In timp ce majoritatea producatorilor care lanseaza pe piata astfel de telefoane ieftine le vand cu Android 7.0 Nougat direct din cutie, noul Swipe Elite 2 Plus 2017 ruleaza inca Andrid 6.0 Marshmallow. Device-ul are un ecran cu diagonala de 5 inch IPS, cu rezolutie VGA (640 x 480). Foarte interesant este ca pe site-ul Snapdeal, acolo unde device-ul este pentru moment vandut in exclusivitate, device-ul este listat cu un procesor quad-core de la Qualcomm! Nu ne asteptam ca acest procesor sa fie un Snapdragon, dar citim ca chipset-ul este tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Destul de interesant! Iata ce ofera acest device la capitolul conectivitate:

Swipe Elite 2 Plus (2017)

Trecem insa mai departe si aflam ca Swipe Elite 2 Plus 2017 ofera 1 GB memorie RAM si 8 GB pentru stocarea de date. Avem insa la dispozitie si slot pentru carduri microSD, ceea ce inseamna ca memoria nativa poate fi extinsa, dupa cate se pare pana la 32 GB. Destul de ok, din punctul meu de vedere. Nu avem accelerometru, dar descoperim optoiunea compass, precum si functii importante precum FM Radio si compatibilitatea OTG. Acumulatorul telefonului este Lithium Ion si conform producatorului are o capacitate de 3000 mAh! Din nou surprinzator de bine!

Swipe Elite 2 Plus (2017)-1

Si n-am terminat inca, surprizele. Deschidem si ultima cutiuta, pe care scrie „specificatii foto” si ce descoperim aici? Swipe Elite 2 Plus 2017 are o camera principala cu LED Flash cu rezolutie de 8 megapixeli. Pe partea din fata, terminalul are o camera foto de 5 megapixeli pentru selfie-uri si eventual video-calling. Cat cantareste acest device? Ei bine, Swipe Elite 2 Plus 2017 are doar 150 de grame.

Swipe Elite 2 Plus (2017)-3

In colet, veti descoperi telefonul, bateria, incarcatorul, cablu USB, manual de utilizare si certificatul de garantie valabil pentru 12 luni conform celor de la Snapdeal. Trebuie sa recunoasteti ca pentru mai putin de 250 de lei, acest telefon pare interesant. Ridica evident anumite semne de intrebare, dar este clar ca se adreseaza celor care nu doresc sa investeasca sume mari intr-un handset, fie el si de buget.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Swipe
Product Name
Swipe Elite 2 Plus 2017
Price
RON (aprox) 239