Stiri

Surface Phone

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Surface Phone – Puterea unui laptop

La debutul lor pe segmentul smartphone-urilor, Microsoft cu al lor Windows Mobile au adus o imagine si un concept noi in designul device-urilor mobile. Dupa cativa ani insa, produsele lor au inceput sa isi arate defectele si interfata care a ramas aceeasi a dat nastere unor refuzuri definitorii. Astfel se explica de ce aceasta companie are in jur de 1% pondere pe piata globala. Totusi ei incearca sa se mentina si spera sa se desparta de renumele pe care l-au capatat.

surface phone | Windows Central | Stiri catmobile.ro despre surface phone

Speranta Microsoft se numeste Surface Phone, si impartaseste numele cu conceptul lansat odata cu Windows 7. Surface a fost confirmat de catre oficialii companiei, zvonurile indicand anul 2017 si luna aprilie ca fiind datele de lansare cele mai probabile.

Surface Phone, speram ca asa se va numi oficial, are in componenta sa o husa flexibila ce are o tastatura incorporata, similara cu Surface Touch Cover, posibilitatea ca ideea sa fie preluata de acolo fiind foarte mare. Designul va fi full metal, ceea ce inseamna calitate superioara, iar dimensiunea ecranului va avea 5.7 inci, ecranul de tip AMOLED fiind cel mai bun candidat. Ne putem astepta la rezolutie 2K, iar procesorul pe care sursele il indica va fi Snapdragon 830. Se zvoneste ca rezolutia camerei principale va fi de 20 de megapixeli, nume precum Carl Zeiss nefiind straine in ceea ce priveste lentilele. Memoria RAM va avea in jur de 8 GB, iar spatiul de stocare intern in jur de 500 GB. Nu se stie nimic despre baterie, dar dupa cum ne-a obisnuit Microsoft, aceasta va fi detasabila, de o capacitate decenta, si mai mult ca sigur va avea Quick Charge si suport OTG. Bineinteles, compatibilitatea 4G LTE, Bluetooth, Wifi si scanner de amprente sau iris ar trebui sa fie standard la acest device.

Surface Phone - everything you need to know - catmobile.ro

Cu siguranta vom regasi IP 67 implementat pe Surface, iar materiale precum Corning Gorilla Glass 4 ar trebui sa fie acolo. Continuum ar putea sa fie integrat in sistemul de operare, docking station-ul aferent urmand sa fie livrat fie cu terminalul, fie separat. Acesta este un aspect ce nu ar trebui neglijat, pe langa compatibilitatea cu HoloLens sau Xbox, o conexiune reala si functionala intre cele trei device-uri fiind ceva la care putem doar visa, dar nu se stie ce ne rezerva Microsoft.

Pana la noi confirmari din partea companiei, lasam loc speculatiilor, cele mai favorabile aratandu-l pe Surface ca fiind un telefon premium, cu putere mare de calcul, ce va fi probabil superior lui HP Elite X3. Ramane ca undeva prin toamna sa putem confirma o data oficiala de lansare si mai mult ca sigur niste specificatii mai concrete.

Surse: neowin.net | digitaltrends.com | trustedrevirews.com | bgr.com | express.co.uk

Summary
Surface Phone - Puterea unui laptop
Article Name
Surface Phone - Puterea unui laptop
Description
Surface Phone, speram ca asa se va numi oficial, are in componenta sa o husa flexibila ce are o tastatura incorporata, similara cu Surface Touch Cover, posibilitatea ca ideea sa fie preluata de acolo fiind foarte mare. Designul va fi full metal, ceea ce inseamna calitate superioara, iar dimensiunea ecranului va avea 5.7 inci, ecranul de tip AMOLED fiind cel mai bun candidat. Ne putem astepta la rezolutie 2K, iar procesorul pe care sursele il indica va fi Snapdragon 830.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo