Stiri

Specificatii tehnice Gionee S11S conform site-ului TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Gionee S11S se presupune ca este o versiune ceva mai puternica a modelului Gionee S11. Acesta din urma a obtinut la randu-i certificarea TENAA si este succesorul oficial al terminalului Gionee S10, care fusese lansat in urma cu doar patru luni.

Pare foarte surprinzator ca Gionee lanseaza acum un astfel de terminal care sa-i urmeze modelului S10, dar foarte probabil, producatorul chinez s-a grabit sa arunce pe piata un nou terminal cu display FullView pentru a nu pierde trenul trendului la moda.

Va reamintim ca producatorul a lansat insa deja pe piata modelul Gionee M7, primul terminal cu display FullView si format 18:9 din istoria companiei.

Gionee S11S specificatii tehnice conform TENAA

Noul Gionee S11S va incorpora un astfel de ecran spectaculos, la fel ca si Gionee M7. Conform bazei de date a site-ului TENAA, Gionee S11S, proaspat „detinator” de certificat cu acest nume, va avea un ecran cu diagonala de 6.01 inch, ecran care va suporta o rezolutie 2160 x 1080 pixeli. Acest ecran este unul AMOLED.

Gionee S11S

Chiar daca nu avem o confirmare oficiala, se pare ca Gionee S11S va incorpora un procesor tactat la frecventa de 2.5 Ghz, care cel mai probabil va fi Helio P25 de la MediaTek. Gionee S11S imprumuta de la predecesorul sau combinatia quad-camera! Adica, noul device va avea camere duala atat pe spate, cat si pe fata. Combinatia pentru selfie-uri este entuziasmanta, tinand cont ca Gionee S11S ne propune doi senzori frontali de cate 20, respectiv 8 megapixeli. Camera principala a telefonului incorporeaza de asemenea doi senzori cu rezolutii de 16, respectiv 8 megapixeli. In ceea ce priveste memoria, device-ul va avea 6 GB memorie RAM la bord si 64 GB pentru stocarea de date. Va exista fara indoiala si un slot pentru carduri microSD care va permite extinderea memoriei ROM pana la 128 GB.

Conform TENAA, noul Gionee S11S va avea o baterie de 3600 mAh si va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat. Telefonul va avea o greutate de 177.8 grame si va masura doar 6.95 milimetri grosime, ceea ce inseamna ca vom avea parte de un device super-slim.

Gionee S11S (2)

In ceea ce priveste aspectul, am putea considera noul Gionee S11S o combinatie reusita intre Gionee M7 si Gionee S10. Phablet-ul are acelasi corp metalic, cu aceeasi configuratie foto. Prezenta ecranului FullView inseamna totodata automat si faptul ca senzorul de amprente al telefonului a fost mutat pe partea din spate. Butonul de volum si butonul power sunt asezate in partea dreapta, in timp ce slotul pentru carduri SIM este pozitionat in partea stanga.

Summary
Specificatii tehnice Gionee S11S conform site-ului TENAA
Article Name
Specificatii tehnice Gionee S11S conform site-ului TENAA
Description
In baza de date a site-ului TENAA au aparut primele specificatii ale viitorului phablet, Gionee S11S, terminal cu 4 camere foto
Author
Publisher Name
Catmobile