Stiri

Specificatii Samsung Galaxy C7 2017: terminalul a vizitat site-ul TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy C7 2017 continua seria lansarilor din gama Galaxy ale companiei sud-coreene. Pusa pe fapte mari in acest an, Samsung nu pregateste doar lansarea spectaculosului Samsung Galaxy Note 8 ci si alte terminale destul de atractive. Intre acestea, apare si Samsung Galaxy C7 2017, care a primit recent unda verde din partea agentiei de certificare chineze, TENAA. Cu aceasta ocazie, putem arunca si noi o privire peste o parte dintre specificatiile sale atractive.

Specificatii Samsung Galaxy C7 2017 conform bazei de date TENAA

Specificatii Samsung Galaxy C7 2017 » Sistem de operare: noul device, editia 2017, va rula din fabrica cea mai noua versiune de Nougat. Este vorba despre Android 7.1.1 Nougat care va fi customizat dupa cum suntem deja obisnuiti cu interfata grafica proprietara, Samsung TouchWiz.

Specificatii Samsung Galaxy C7 2017 » procesor: Viitorul mid-range al companiei sud-coreene se va baza pe cel mai puternic procesor de pe piata din aceasta gama. Este vorba despre Snapdragon 660 de la Qualcomm, un chipset care va fi tactat -atentie- la frecventade 2.39 Ghz. Acest chip va functiona alaturi de placa video Adreno 512 si presupune performante mai bune in gaming, calitate mult mai buna a imaginilor, viteza sporita si prelungirea vietii bateriei telefonului.

Specificatii Samsung Galaxy C7 2017 » memorie si display: Samsung asigura in noul sau terminal o capacitate de stocare a datelor diferita in functie de versiunea pe care ne-o dorim. C7 2017 cu memorie de 3GB RAM, va primi 32 GB pentru stocarea datelor, iar C7 2017 cu memorie de 4GB RAM va avea 64 GB pentru memoria sa interna. Telefonul nu va fi lipsit de slot pentru carduri de tip microSD prin care vom putea extinde capacitatea de stocare a datelor. Display-ul noului Samsung Galaxy C7 din 2017 este un super AMOLED cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD. Acest display de o excelenta calitate va fi imbracat in sticla curbata 2.5.

Specificatii Samsung Galaxy C7 2017

Specificatii Samsung Galaxy C7 2017 » autonomie: Smartphone-ul de tip phablet al companiei sud coreene se va baza pe un acumulator non-removable cu o capacitate in cuantum de 2850 miliamperi. Evident, bateria telefonului nu va fi lipsita de tehnologie de incarcare rapida, marca Qualcomm

Specificatii Samsung Galaxy C7 2017 » dotari foto: Noul model din 2017 va impresiona pasionatii de selfie-uri. De ce? pentru ca smartphone-ul vine cu o camera foarte potenta, peste nivel mid-range. Este vorba despre un selfie-cam cu rezolutie de 16 Megapixeli, plus flash LED. Camera principala este una duala si incorporeaza doi senzori de cate 13,respectiv 5 megapixeli. Aceasta camera duala va putea filma in format Ultra HD!

Specificatii Samsung Galaxy C7 2017 » concept si dimensiuni: Terminalul mid-range nu are doar caracteristici valoroase ci si o constructie atragatoare si solida. Samsung s-a bazat pe metal, fara doar si poate, dar a reusit sa asigure o grosime de doar 7.9 milimetri acestui item. Si din punct de vedere al greutatii telefonul confirma asteptarile: Samsung Galaxy C7 in noua sa editie cantareste doar 178 de grame. Aproape sigur terminalul va putea fi achizitionat doar pe culoarea negru, cel putin pentru inceput.

Summary
Specificatii Samsung Galaxy C7 2017: terminalul a vizitat site-ul TENAA
Article Name
Specificatii Samsung Galaxy C7 2017: terminalul a vizitat site-ul TENAA
Description
Specificatii Samsung Galaxy C7 2017: primele informatii oficiale legate de caracteristicile viitorului telefon mid-range al Samsung