Stiri

Specificatii Nokia 9 » device-ul apare oficial pe site-ul GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Stim deja ca producatorul finlandez lucreaza la noul sau flagship, Nokia 9. Baza de date a site-ului GFXBench ne permite insa sa aflam si ce specificatii Nokia 9 ne asteapta in ziua in care terminalul va fi lansat oficial.

Specificatii Nokia 9: device-ul pare pregatit de experienta Oreo!

Listarea pe site-ul GFXBench explica testele pe care Nokia le efectueaza in aceasta perioada pe noul sau terminal. Conform celor mai recente informatii de pe piata asiatica, in ultima vreme s-au intensificat zvonurile ca Nokia 9 va rula din fabrica, Android 8.0 Oreo. Pana acum, in listarile precedente, intre cele mai atractive specificatii Nokia 9 nu am sesizat si prezenta oficiala a noului Oreo, insa de aceasta data lucrurile se schimba putin.

specificatii Nokia 9

GFXBench ne confirma prezenta celui mai nou sistem de operare al celor de la Google pe noul Nokia 9. Acum, ramane de vazut daca terminalul va avea Oreo preinstalat sau daca prin OTA, va primi update imediat dupa lansarea oficiala a handset-ului.

Baza de date a site-ului de benchmarking ne confirma ca intre aceste specificatii Nokia 9 vehiculate si pe alte site-ului, ramane o constanta procesorul Qualcomm Snapdragon 835, alaturi de placa video Adreno 540 GPU. Conform site-ului amintit mai sus, noul varf de gama al Nokia vine cu 6Gb/8Gb memorie RAM si cu 128 Gb spatiu nativ pentru stocarea datelor.

Acumulatorul telefonului va fi unul foarte mare, cu o capacitate de 3800 mAh plus suport de incarcare rapida de la Qualcomm, Quick Charge 4. Nu va lipsi din cate se pare certificarea de tip IP, ceea ce face ca Nokia 9 sa fie rezistent la apa si praf. Pe partea din fata, terminalul va avea o camera de 12 megapixeli destinata amatorilor de selfie-uri, care indraznim sa credem ca vor fi destul de multumiti cu aceasta propunere. Tot 12 megapixeli va avea si camera foto principala, echipata cu lentile Carl-Zeiss. Un modul foto care ne duce parca putin cu gandul spre una dintre gamele celor de la Samsung din acest an. In plus Nokia 9 ar putea avea ecran Bezel-less cu raport 18:9

Conform presei asiatice, device-ul va costa peste 44 de mii de rupii indiene, in timp ce in Statele Unite, Nokia 9 va avea un pret de aproximativ 699$. In Europa, device-ul ar urma sa fie listat la 749 de euro. Cel mai probabil, Nokia 9 va fi disponibil la sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului.

Summary
Specificatii Nokia 9 » device-ul apare oficial pe site-ul GFXBench
Article Name
Specificatii Nokia 9 » device-ul apare oficial pe site-ul GFXBench
Description
Cele mai noi specificatii Nokia 9 ne sunt prezentate prin intermediul bazei de date a site-ului de benchmarking GFXBench