Stiri

Specificatii Nokia 2 si primele imagini neoficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Asa cum va anuntam HMD Global intentioneaza ca pana la sfarsitul anului sa promoveze inca 4 telefoane Nokia. Intre aceste patru handset-uri care urmeaza a fi lansate este si Nokia 2, un telefon entry level, de buget, care va avea insa specificatii foarte interesante. Alaturi de el, HMD Global va mai lansa terminale precum Nokia 7, Nokia 8 si Nokia 9.

Specificatii Nokia 2 si imagini neoficiale

Cand citesti aceasta alaturare de termeni „specificatii Nokia 2” te-ai putea gandi pe buna dreptate ca HMD Global a anuntat deja cu ce caracteristici va echipa acest device.

Din pacate, pana in acest moment, compania finlandeza nu a prezentat oficial informatii legate de acest device, astfel ca notiunea specificatii Nokia 2 se incadreaza deocamdata la nivelul zvonurile (bine argumentate) lansate de sursele influente de informatii de pe piata.

Stim deja ca Nokia 7 va fi un device de clasa medie, probabil ceva mai puternic decat Nokia 6, la fel cum Nokia 8 si Nokia 9 vor avea dotari de tot. Nu ne ramane decat sa subintelegem ca modelul Nokia 2 va fi unul de buget, asa cum oficialii Nokia de altfel ne-au si sugerat la precedetenele evenimente. Aproape sigur, acest device va fi cel mai slab performant dintre telefoanele Nokia lansate in acest an (fara a lua in calcul Nokia 3310 in noua sa editie).

Inainte de a arunca o privire peste ceea ce noi am numit „specificatii Nokia 2” si detalii neoficiale, ar trebui sa va aratam insa cum arata (la fel de neoficial) acest device. Intr-o prima imagine „scapata” online, Nokia 2 poate fi avea se pare acest aspect, care nu pare foarte diferit de Nokia 3.

specificatii Nokia 2

Specificatii Nokia 2 » Conform speculatiilor din ultima vreme, Nokia 2 va fi motorizat de un procesor Snapdragon 212 de la Qualcomm, o optiune fireasca pentru un entry-level de buget. Ecranul va avea o diagonala de 5″ in rezolutie HD, iar o mare noutate vine de la faptul ca butoanele clasice, Back, Home si Multitasking au fost mutate pe ecran.

Dupa cum stim, la Nokia 3 spre exemplu, HMD Global a preferat sa ramana fidela ideilor mai vechi, iar aceste trei butoane se aflau sub ecran.Dotarile foto ale terminalului vor fi standard, fara impact deosebit asupra viitorilor utilzatori. Este foarte posibil ca Nokia 2 sa aiba o camera principala cu blitz led si senzor de imagine de 8 megapixeli. Acumulatorul nu va fi nici el unul impresionant prin capacitate, dar nici nu va fi nevoie de un astfel de acumulator, daca tinem cont de restul specificatiilor, care sunt, sa recunoastem, destul de modeste.

In privinta dimensiunilor, se pare ca Nokia 2 va fi mai ingust si ceva mai lat decat Nokia 3,  dupa cum se poate observa de altfel si in imaginea de mai sus.

Cu informatii despre Nokia 2 vom reveni si noi in perioada urmatoare, cand cu siguranta mai multe astfel de „scurgeri” vor scapa in presa de specialitate.

Summary
Specificatii Nokia 2 si primele imagini neoficiale
Article Name
Specificatii Nokia 2 si primele imagini neoficiale
Description
Primele specificatii Nokia 2 au iesit la iveala in presa, la fel si prima imagine neoficiala a viitorului handset entry level al HMD Global