Stiri

Specificatii Meizu Pro 7 dupa obtinerea certificarii TENAA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu Pro 7 face vizita oficiala pe site-ul TENAA si ne anunta ca vine cu camera duala de tip Sony si procesor Helio X30. Cel mai asteptat telefon al companiei Meizu din aceasta perioada a anului pare sa fie un succes la prima citire a specificatiilor oficiale dezvaluite de sursa amintita.

 Meizu Pro 7 specificatii conform TENAA

Cand apare Meizu Pro 7 » Pe 26 iulie, in China, va avea loc evenimentul care presupune lansarea oficiala a noului Meizu Pro 7

Meizu Pro 7 specificatii» display 5.2 ”  »  6GB memorie RAM  » MediaTek MT6799  » 12 MP dual » Android 7.1.1 Nougat

Meizu Pro 7 pret de achizitie » posibil 500 de euro (estimare Korea Herald)

Site-ul TENAA ne confirma in ceca mai mare parte specificatiile pe care le asteptam de la acest device. Cu sase zile inainte de lansarea sa oficiala, flagship-ul companiei Meizu din 2017 se dezvaluie odata cu certificarea primita din partea agentiei chineze intr-un design atragator, cu display secundar, care este montat pe partea din spate a terminalului.

Pe acest ecran secundar, Meizu Pro 7 va oferi informatii esentiale precum notificari, apeluri pierdute, ceas, mesaje, alarma si asa mai departe. Camera foto duala si blitz-ul LED (dual LED) sunt plasate deasupra acestui ecran secundar, iar sistemul de operare cu care terminalul vine din fabrica este cea mai noua versiune de Android 7.1.1 Nougat.

Meizu Pro 7 specificatii

Se confirma prezenta puternicului processor Helio X30 de la MediaTek, chipul despre care am scris si noi pe blog.catmobile.ro ca va fi oficial lansat pe un telefon Meizu. Iata ca acest telefon este nimeni altul decat flagshipul Meizu din aceasta vara, o „colaborare” asteptata si fireasca prin care inclusiv cei de la Mediatek cauta sa miscsoreze ecartul fata de Qualcomm.

Meizu Pro 7 este un telefon foarte atragator, cu design slim si corp metalic, echipat cu un display de 5.2 inch in rezolutie Full HD. Versiunea de 5.7 inch rezervata modelului Meizu Pro 7 Plus va avea foarte probabil rezolutie Quad HD. Camera foto duala are la bord doi senzor marca Sony IMX 386 cu rezolutie de 12 megapixeli. Revenind la mult discutatul procesor care motorizeaza varful de gama al Meizu, trebuie mentionat faptul ca chipset-ul deca-core pe 10 nanometri este tactat la frecventa de 2.8 Ghz fiind echipat si cuplat cu o placa video PowerVR 7XT.

Nu am primit inca o confirmare asupra capacitatii memoriilor RAM si ROM, dar se pare ca Meizu Pro 7 se va baza pe 6GB memorie RAM si pe 128 memorie flash. Vom reveni cu informatii oficiale si amanuntite despre acest device, dupa lansarea oficiala din data de 26 iulie.

Summary
Specificatii Meizu Pro 7 dupa obtinerea certificarii TENAA
Article Name
Specificatii Meizu Pro 7 dupa obtinerea certificarii TENAA
Description
Meizu Pro 7 isi dezvaluie o parte importanta dintre specificatiile sale oficiale dupa obtinerea certificarii TENAA