Stiri

Sony Xperia XZ1 Ultra specificatii oficiale conform GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Un nou terminal Sony cu specificatii de flagship apare listat in baza de date a site-ului de benchmarking GFXBench. Modelul cu numele de cod Sony G8541 se presupune ca ar fi viitorul Sony Xperia XZ1 Ultra, un device cu ecran mare si caracteristici foarte atractive.

Sony Xperia XZ1 Ultra specificatii tehnice

In mod normal, mergand pe firul zvonurilor, viitorul Sony Xperia XZ1 Ultra ar urma sa inlocuiasca modelul Sony Xperia Z Ultra din 2013.

Sony Xperia XZ1 Ultra

Smartphone-ul are dimensiuni de phablet si propune un ecran cu diagonala de 6.2 inch care ofera o rezolutie Full HD, 1920 x 1080 pixeli. Se pare ca modelul din lista GFXBench este mentionat si in „calitate” de tableta, pentru ca exista o referire certa la un alt ecran de 12.3″ care suporta rezolutii Ultra HD, 3840 x 2160 pixeli.

Phablet-ul in schimb va fi propulsat catre cele mai inalte culmi ale performantei de un procesor grafic Adreno si de chipset-ul de top al celor de la Qualcomm din 2017, Snapdragon 835. Platforma Qualcomm este cuplata cu 4GB memorie RAM si cu 128 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Conform listarii GFXBench, Sony Xperia XZ1 Ultra va rula din fabrica Android 8.0 Oreo, urmand a beneficia de asemenea de suport pentru conectivitate de tip NFC.

Sony Xperia XZ1 Ultra include intre specificatiile sale o camera principala de 19 megapixeli care sugereaza ca incorpora un senzor de imagine Sony IMX400 care poate filma in slow motion cu 960 cadre per secunda.

Partea frontala beneficiaza de o camera foto selfie cu senzor de imagine de 12 megapixeli. Exista si alte informatii extra GFXBench care ne anunta ca Sony Xperia XZ1 Ultra va beneficia si de certificare de tip IP, urmand ca aceasta certificare sa asigure dispozitivului protectie si durabilitate in fata apei si prafului. Exista o mica posibilitate ca producatorul japonez sa anunte acest dispozitiv Sony Xperia XZ1 Ultra chiar la IFA Berlin 2017, dar aceasta posibilitate este din ce in ce mai redusa. Va reamintim ca la expozitia din Germania, Sony a lansat deja oficial modelele Sony Xperia XZ1 si Sony Xperia XZ1 Compact pe 1 septembrie.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes