Stiri

Sony Xperia XZ1 Compact specificatii tehnice conform AnTuTu si Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cu aproape trei luni in urma va anuntam ca Sony ar putea lansa trei telefoane interesante la IFA Berlin 2017. Ei bine, editia eveniment din acest an de la Berlin se apropie cu pasi repezi, iar intre cele trei telefoane mentionate pe blogul nostru in mai se numara si Sony Xperia XZ1 Compact.

Conform ultimelor informatii de pe piata, acest model de telefon a fost deja „zarit” in baza de date a site-ului de teste Geekbench. Iar asta se intampla la scurt timp dupa ce modelul cu nume de cod G8441 a vizitat si site-ul AnTuTu. Semne clare ca Sony Xperia XZ1 Compact este aproape de lansarea oficiala.

Sony Xperia XZ1 Compact specificatii tehnice

Modelul cu nume de cod Sony G8441 se presupune ca este Sony Xperia XZ1 Compact. Acest model de telefon a obtinut un score single – core de 1834 si un scor multi-core de 6232 in testele efectuate.

Sony Xperia XZ1 Compact

Specificatiile salte tehnice sunt impresionante din multe puncte de vedere. Inainte de toate, Sony Xperia XZ1 Compact vine cu procesor Snapdragon 835, cel mai puternic si rapid procesor din 2017. Mai mult decat atat, modelul care va fi cel mai probabil lansat la Berlin are Android 8.0 preinstalat, fiind unul dintre primele telefoane care fac acest salt valoric spre noul sistem de operare Google.

Site-ul AnTuTu confirma aceste specificatii din Geekbench, terminalul dezvalaindu-si in baza de date a acestui site alte cateva caracteristici interesante. Snapdragon 835 este vizibil si in AnTuTu, unde primim informatia ca acest chipset va fi cuplat cu 4GB memorie RAM si cu un ecran de 4.6 inch in diagonala cu rezolutie HD. E drept, procesorul pare tactat la frecventa de 1.9 Ghz.

 

Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) este una dintre cele mai importante expozitii pentru electronice din lume si totodata una dintre cele mai vechi. Peste 250 de mii de vizitatori ajung de regula la acest eveniment care pana in 2005 era organizat o data la doi ani, dar care din 2011 este organizat anual.

 

Alte zvonuri ne aduc in prim plan cateva detalii importante despre dotarile foto ale Sony Xperia XZ1 Compact. Se spune ca terminalul va avea doua camere de cate 8 megapixeli, atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate. Acumulatorul va avea in schimb o capacitate destul de mica, doar 2800 mAh, detaliu insa explicabil daca ne uitam la capacitatea si dimensiunea ecranului de pe Sony Xperia XZ1 Compact.

Sony Xperia XZ1 Compact specificatii

Sony a confirmat ca pe 31 august va tine o conferinta de presa eveniment la Berlin unde se asteapta cel mai probabil lansarea Sony Xperia XZ1 Compact, dar si a flagship-uriloe Sony Xperia XZ1 si Sony Xperia X1. Un alt nume vehiculat pentru lansare, dar nu la IFA Berlin 2017 ci spre finalul anului, de catre compania nipona, este Sony Xperia X Ultra.

Summary
Sony Xperia XZ1 Compact specificatii tehnice conform AnTuTu si Geekbench
Article Name
Sony Xperia XZ1 Compact specificatii tehnice conform AnTuTu si Geekbench
Description
Unul dintre cele trei telefoane pe care Sony le va prezenta oficial pe 31 august la IFA Berlin este Sony Xperia XZ1 Compact