Stiri

Sony Xperia XZ Premium va primi update la Android 8.0 Oreo in decembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

  • – Sony Xperia XZ Premium pe culoarea rosie a fost lansat oficial in Japonia
  • – Versiunea standard lansata in iunie va primi update la Android 8.0 Oreo in decembrie

Sony Xperia XZ Premium Red a fost lansat oficial

Sony Xperia XZ Premium „Rosso” sau „Red” a fost anuntat oficial in Japonia. Device-ul va fi disponibil incepand cu data de 27 octombrie prin intermediul celui mai important operator din Japonia, Docomo. In materie de specificatii, Sony Xperia XZ Premium Red nu aduce nimic in plus fata de versiunea standard. Un review Sony Xperia XZ Premium versiunea standard gasiti si pe blogul nostru.

Telefonul aduce un ecran de 5.5 inch in diagonala HDR Triluminous display, protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5. Smartphone-ul ruleaza cel mai puternic procesor pentru un Android, Qualcomm Snapdragon 835 cuplat cu placa video Adreno 540 GPU si cu 4 Gb memorie RAM. Capacitatea de stocare a datelor este de 64 GB, insa poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD pana la 256 GB.

Xperia XZ Premium Red ruleaza Android 7.0 Nougat si incorporeaza o baterie de 3230 miliamperi cu Smart Stamina Mode si Qnovo. De remarcat ca pe Sony Xperia XZ Premium se pot juca jocuri PlayStation 4! Smartphone-ul de top al companiei Sony are o camera foto principala de 19 megapixeli si o camera frontala de 13 megapixeli. Aceasta din urma are o apertura f/2.2 si unghiuri largi de vizualizare, in timp ce camera principala poate filma in slow motion cu 960 cadre pe secunda si beneficiaza de stabilizare optica pe 5 axe, inregistrare video 4K si functii ca Predictive Capture, Ant-distortion shutter, Triple image sensing technology, predictive Hybrid Autofocus.

Sony Xperia XZ Premium primeste update-ul la Oreo in decembrie

In alta ordine de idei, Sony a anuntat ca Xperia XZ Premium, smartphoneul high end lansat in luna iunie a acestui an, va primi incepand cu ultima luna a anului update catre Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare de la Google. Prima tara in care va fi disponibil acest update va fi (cum altfel) Japonia, insa Sony asigura ca upgrade-ul va ajunge rapid si in alte tari. In Romania, smartphone-ul Sony Xperia XZ Premium (64 GB ROM/4 GB RAM) este inca disponibil la eMag.ro pentru suma de 3199 lei.

Summary
Sony Xperia XZ Premium va primi update la Android 8.0 Oreo in decembrie
Article Name
Sony Xperia XZ Premium va primi update la Android 8.0 Oreo in decembrie
Description
Sony Xperia XZ Premium nu ramane fara upgrade: flagshipul Sony va face saltul spre Android 8.0 Oreo in ultima luna a anului