Stiri

Sony Xperia X Ultra, detalii, imagini si specificatii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Sony Xperia X Ultra ar putea fi in curand lansat de compania japoneza, care „vede” in acest model de telefon, urmasul Sony Xperia Z Ultra. Despre viitorul model si posibilele sale specificatii aflam mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Sony Xperia X Ultra specificatii si imagini

Sony Xperia X UltraGSMArena anunta ca Sony va incerca in scurt timp lansarea acestui terminal care va purta denumirea de Sony Xperia X Ultra si va avea la dispozitie cateva specificatii foarte atractive. Chiar in aceste zile anuntam si noi pe blog.catmobile.ro rezultatele financiare obtinute de Sony in 2016, astfel ca putem concluziona ca divizia Sony Mobile nu a avut un 2016 la nivelul asteptarilor. Mai mult ca sigur, in 2017, Sony va incerca sa recupereze din terenul pierdut la capitolul vanzari in ultimii doi ani si va ataca principalele segmente de pe piata cu telefoane foarte atractive. Sony Xperia X Ultra ar putea fi unul dintre acestea, dupa ce la Mobile World Congress am asistat la lansarea Sony Xperia XZ Premium, spectaculosul device cu ecran Triluminos cu o diagonala de 5.5 inch si o rezolutie fantastica 4k (Ultra HD, 3840×2160 pixeli).

Viitorul smartphone Sony va primi din cate se pare un procesor de tip Qualcomm, un octa-core care va functiona aproape sigur, anunta GSMArena cu placa vidoe Adreno 510. Phablet-ul Sony Xperia X Ultra va miza asadar pe un Snapdragon 660 tactat la frecventa de 2.2 Ghz care nu va ridica probabil niciun fel de problema din punct de vedere multitasking si gaming. Cel mai interesant detaliu pe care Sony il pregateste insa in privinta Sony Xperia X Ultra se leaga de display, pentru ca viitorul terminal va avea toate caractersticile unui phablet extrem de dezirabil.

Sony Xperia X Ultra va avea probabil un ecran cu diagonala de 6.45 inch si un afisaj Full HD, asemanator cu ceea ce putem observa la modelul LG G6. In afara de rezolutia 1920×1080, display-ul Sony Xperia X Ultra va avea se pare un panou cu format 21:9. Modelul pregatit de Sony va fi unul rezistent la apa, certificat IP 68 si se va baza pe o memorie RAM puternica (4GB RAM LPDDR4) si pe o capacitate de stocare excelenta de 64 GB.

Dotarile foto nu vor dezamagi, pentru ca Sony Xperia X Ultra se va baza pe doua camere foto de foarte buna calitate. Presa asiatica noteaza ca vom avea parte de un phablet cu dotari foto excelente inclusiv pentru pasionatii de selfie-uri, intrucat X Ultra va avea la bord un senzor de imagine de 13 megapixeli pentru camera sa frontala. Camera principala va avea de asemenea un senzor foarte potent, produs de Sony cu rezolutie de 19 megapixeli. Din constructia terminalului nu lipsesc materialele si finisajele premium, in timp ce acumulatorul pare sa fie unul cu o capacitate decenta de 3050 mAh. Probabil la acest capitol, Sony ar fi putut umbla putin mai mult, insa GizmoChina sustine ca aproape sigur capacitatea bateriei va fi una suficienta pentru ceea ce va propune Sony Xperia X Ultra. Device-ul va rula inca din fabrica cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat, care va fi personalizat cu interfata grafica marca Sony.

Sony Xperia X Ultra in primele imagini neoficiale

Summary
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
1.5 based on 3 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Sony Xperia X Ultra