Stiri

Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus lansate oficial in India

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

  • Sony Mobile a lansat doua telefoane noi din sectorul mid-range. Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus vad lumina zilei in India

Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus specificatii tehnice oficiale

Ambele telefoane lansate in India de Sony Mobile sunt dispozitive cu ecrane de 5.2 inch in diagonala. Fiecare dintre aceste doua ecrane sunt imbracate in sticla curbata 2.5, in timp ce Sony a optat pentru un procesor octa-core Snapdragon 430 atat pentru Sony Xperia R1 cat si pentru Xperia R1 Plus.

Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus (2)

Noile Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat, sistem de operare upgradabil la Android 8.0 Oreo. De asemenea, Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus vin cu aceleasi specificatii in materie de camere foto: 13 megapixeli pe partea din spate si 8 megapixeli pe partea din fata.

»» huse Sony pentru orice model de telefon din portofoliul gigantului japonez

Noile mid-range-uri de la Sony Mobile beneficiaza de slot-uri dual nano SIM si de aportul unor baterii de 2620 miliamperi.

Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus (3)

Memoria RAM atinge 2 GB pe Sony Xperia R1, in versiunea standard. Diferenta dintre cele doua dispozitive este ca modelul Sony Xperia R1 Plus va beneficia de o memorie RAM mai mare, de 3 GB. Sony Xperia R1 de 2 GB va avea o capacitate de stocare de 16 GB, in timp ce versiunea de 3 GB (Sony Xperia R1 Plus) va avea o memorie nativa de 32 GB.

Telefoanele cantaresc 154 de grame fiecare si au o grosime de 8.89 milimetri. Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus sunt telefoane 4G VoLTE, cu optiuni de conectivitate importante precum Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.2, GPS + Glonass si port USB Type C. Mufa de casti de 3.5 milimetri si functia Radio FM sunt prezente pe ambele dispozitive.

Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus disponibilitate

Cele doua terminale mid-range de la Sony Mobile vor fi disponibile incepand cu data de 10 noiembrie. Modelul Sony Xperia R1 cu 2 GB RAM si 16 GB ROM precum si modelul Sony Xperia R1 Plus cu 3 GB RAM si 32 GB ROM vor putea fi achizitionate pe culori precum negru si argintiu.

Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus

Versiunea mai slaba costa 12,990 rupii indiene (echivalentul a 780 de lei la ora redactarii acestui articol), in timp ce versiunea mai puternica va costa 14, 999 rupii indiene (echivalentul a 900 de lei la ora redactarii acestui articol).

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Sony Xperia R1 si Xperia R1 Plus