Stiri

Sony va lansa inca un telefon important pana la finalul anului

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania japoneza Sony a prezentat la expozitia IFA Berlin 2017 o serie de telefoane noi precum Sony Xperia XZ1 sau Sony Xperia XZ1 Compact, insa prezentarile nu se opresc aici pe 2017 pentru japonezi. Conform presei de la Tokyo, niponii pregatesc inca o lansare pana la finalul acestui an, iar marturie in acest sens sta modelul cu nume de cod Sony H4233, un handset care si-a dezvaluit specificatiile tehnice in baza de date a site-ului de benchmarking GFXBench.

Ce specificatii ascunde misteriosul telefon pe care Sony il va lansa pana la finele anului in curs?

Sony H4233 GFXbench

Asa cum putem observa din screenshot-ul de mai sus, modelul H4233 vine cu un ecran imens: 6 inch in diagonala si rezolutie Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli. Smartphone-ul va fi echipat cu un procesor tactat la frecventa de 2.2 Ghz, cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 508. Aceste detalii sugereaza ca in discutie este un chipset octa-core, cel mai probabil modelul Snapdragon 630 al companiei Qualcomm.

Acest model de telefon este prezent si sub capota unor terminale despre care am scris si noi in ultima vreme, telefoane precum Motorola Moto X4, Asus Zenfone 4 sau Sharp Aquos S2.

Noul terminal al companiei nipone va include o memorie RAM de 4 Gb, dar si 64 de Gb spatiu nativ de stocare a datelor. Telefonul ar putea avea aceeasi camera pe care am vazut-o si pe Xperia XA1 Plus, adica un modul cu 23 megpaixeli in spate. Camera frontala in schimb va avea 16 megapixeli. De remarcat ca ambele tipuri de camere vor putea filma la rezolutie Ultra HD (4K).

Sony H4233 va rula din cutie, cel mai nou sistem de operare Google, Android 8.0 Oreo. Nu exista insa momentan detalii suficiente cu privire la o eventuala data de lansare a acestui nou telefon al companiei japoneze Conform anumitor surse din Japonia, acest device ar urma sa fie denumit Sony Xpera X Ultra.

Summary
Sony va lansa inca un telefon important pana la finalul anului
Article Name
Sony va lansa inca un telefon important pana la finalul anului
Description
Compania japoneza Sony va lansa un telefon cu ecran de 6 inch si rezolutie Full HD pana la finele anului in curs