Stiri

Snapdragon 836 ar urma sa debuteze pe noul Google Pixel 2

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Despre chipul Qualcomm Snapdragon 836 s-a vorbit destul de intens in aceasta perioada, dar multe informatii au fost catalogate drept zvonuri nefondate. In cele din urma, se pare ca vom avea parte de un astfel de chip, care va fi disponibil in premiera in noul Google Pixel 2, un telefon care pare sa fie tot mai aproape de o lansare oficiala.

Google Pixel 2 cu Snapdragon 836?

Noul procesor al celor de la Qualcomm va fi de fapt o varianta mai puternica a actualului Qualcomm Snapdragon 835, chipset-ul dedicat de cel mai mare producator de chip-uri, telefoanelor de tip flagship in 2017. Platforma va avea accelasi tip de chip si acelasi acclerator grafic, dar va beneficia de viteze mai mari, anunta site-ul Gizmochina.

Snapdragon 836

Speculatiile din ultima vreme indicau faptul ca Snapdragon 836 va debuta odata cu Samsung Galaxy Note 8, insa se pare ca optiunea celor de la Qualcomm este alta, in ciuda parteneriatului important pe care compania il are cu Samsung Electronics. Foarte probabil, vom putea vedea noul chipset Snapdragon 836 in noul Google Pixel 2, ceea ce n-ar trebui sa fie neaparat o surpriza, daca tinem cont de faptul ca Snapdragon 821 (versiunea mai puternica a lui Snapdragon 820 de anul trecut) a aparut in premiera in interiorul Google Pixel.

Ca si anul trecut, procesorul Snapdragn 836 va fi dedicat flagship-urilor care apar in a doua jumatate a anului, ceea ce inseamna ca modelul va putea fi „vazut” aproape sigur si in terminale importante de la Xiaomi, asa cum sunt Xiaomi Note 3 sau Xiaomi Mi Mix 2. Daca producatorul chinez va lansa pana la urma si versiunea Xiaomi Mi6s, cu siguranta Qualcomm Snapdragon 836 va fi optiunea acestuia.

Mai nou, se speculeaza ca si OnePlus pregateste o versiune mai puternica pentru flagshipul OnePlus 5, o versiune care ar putea fi denumita OnePlus 5T sau OnePlus 5s, iar aceasta versiune va beneficia fara indoiala de noul Snapdragon 836. OnePlus 5 review, precum si alte informatii utile, gasiti si pe site-ul nostru, care a analizat aproape orice informatie care vizeaza acest telefon super interesant al producatorului chinez.

Interesant este ca, pentru moment, acest model de chispet nu l-am descoperit pe niciun site de benchmarking, acolo unde insa, paradoxal, am descoperit modele ca Snapdragon 840 sau Snapdragon 845. Acesta din urma va fi chip-ul care va motoriza flagship-urile companiilor aflate in parteneriat cu Qualcomm, in 2018.

Summary
Snapdragon 836 ar urma sa debuteze pe noul Google Pixel 2
Article Name
Snapdragon 836 ar urma sa debuteze pe noul Google Pixel 2
Description
Noul chipset de la Qualcomm, Snapdragon 836, ar urma sa debuteze pe noul Google Pixel 2, nu pe Galaxy Note 8 asa cum se credea initial