Stiri

The Leaker: Samsung nu va lansa Samsung Galaxy S8 Mini!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

S-a zvonit recent in presa chineza ca Samsung Electronics vizeaza lansarea in scurt timp a unui terminal Samsung Galaxy S8 Mini. Conform celor mai recente indicii insa, aceste informatii par sa fie false, pentru ca cel mai important nume de pe piata asiatica nu intentioneaza sa ne propuna un astfel de terminal.

Lansarea Samsung Galaxy S8 Mini si Galaxy A10 Pro dezmintita!

O versiune mini a flagship-ului Samsung Galaxy S8 a fost vehiculata in ultima perioada in presa de specialitate din China si Coreea de Sud. Citand surse interne, presa din aceasta regiune ne-a dezvaluit ca Samsung Electronics planuieste lansarea unui astfel de terminal, dar cele mai recente informatii neaga vehement aceasta varianta.

Samsung Galaxy S8 Mini ar fi trebuiet sa aiba un display de 5.3 inch, calcand pe urmele fratelui sau mai mare si imbracand acelasi design elegant de tip bezel less. Zvonurile indicau un handset cu procesor Snapdragon 821, cuplat cu 4 GB memorie RAM si cu dotari foto similare cu ceea ce gasim pe modelul original. Chiar mai mult decat atat, s-a vehiculat si faptul ca Samsung Galaxy S8 Mini va beneficia de un IRIS Scanner si un buton dedicat pentru asistentul Bixby.

Samsung Galaxy S8 Mini

Din pacate insa, toate aceste informatii nu par sa aiba legatura cu realitatea, sustin cei de la TheLeaker. Bazandu-se pe „o sursa puternica din interiorul companiei”, The Leaker anunta ca Samsung nu are niciun interes in a lansa un astfel de dispozitiv.

Mai mult decat atat, informatia celor de la The Leaker a fost confirmata si de Mang Mang, unul dintre cei mai cunoscuti leakeri din zona Asia si un mare specialist in ceea ce inseamna Samsung in aceasta regiune. Conform acestui tipster, samsung nu va lansa nici acest model de telefon (Samsung Galaxy S8 Mini) si nici modelul Samsung Galaxy A10 Pro, vehiculat de asemenea in ultima perioada.

Aceleasi surse confirma la unison ca interesul gigantului sud-coreean in acest final de an este legat de gama Note. Samsung a relansat modelul de anul trecut, oferindu-ne in urma cu putin timp Samsung Galaxy Note FE si va lansa foarte probabil in curand modelul Samsung Galaxy Note 8, unul dintre cele mai atractive telefoane ale anului din toate punctele de vedere.

Summary
The Leaker: Samsung nu va lansa Samsung Galaxy S8 Mini!
Article Name
The Leaker: Samsung nu va lansa Samsung Galaxy S8 Mini!
Description
Samsung Galaxy S8 Mini nu va fi lansat de catre compania sud-coreeana, anunta surse de incredere din interiorul Samsung