Stiri

CEO-ul Samsung garanteaza pentru noua baterie de pe Samsung Galaxy Note 8

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Seful celor de la Samsung Electronics, Koh Dong Jin a explicat intr-un interviu cum va incerca noul Samsung Galaxy Note 8 sa stearga din memorie dezastrul de proportii cauzat de modelul din aceeasi gama lansat anul trecut. DJ Koh a raspuns tuturor intrebarilor care i s-au pus si a tinut sa mentioneze munca riguroasa la care specialistii companiei s-au supus in incercarea de a determina cauzele exacte ale erorilor bateriilor de pe Note 7 precum si garantia noilor baterii de pe Note 8.

De ce a optat Samsung pentru o baterie mai mica pe Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8Samsung Electronics a luat decizia de a include in noul sau device de top o baterie ceva mai mica decat pe Samsung Galaxy Note 7, iar DJ Koh a incercat sa explice motivele pentru care s-a ajuns la aceasta decizie: „Unul dintre aceste motive este procesorul de 10 nanometri, care a imbunatatit in mod evident eficienta bateriei per total. Utilizatorii pot sa-si adapteze noile baterii in functie de nivelul de utilizare, aspect care mareste eficienta noilor acumulator. Eu personal, pot garanta acum sigurant noilor baterii. Samsung Galaxy Note 8 va fi capabil sa mentina capacitatea bateriei la mai mult de 95% chiar si dupa utilizarea sa intensa de-alungul timpului” a explicat CEO-ul Samsung.

Pe de alta parte, Koh a mentionat ca se asteapta ca noul device sa fie unul extrem de popular intr-un timp foarte scurt. Mai marele Samsung a precizat de altfel ca Samsung Galaxy Note 8 va vinde intre 11 si 14 milioane de unitati numai in acest an!

Noul Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat oficial de catre gigantul sud-coreean, in cadrul unui eveniment major desfasurat la New York. Samsung Galaxy Note 8 vine cu un panel Infinity Super AMOLED, procesor Snadpragon 835, 6GB memorie RAM si 64 GB memorie nativa, camera foto duala, stylus pen si Android Nougat.

Un review Samsung Galaxy Note 8 puteti gasi si pe site-ul nostru, acolo unde am adunat toate informatiile necesare pentru a prezenta complet cel mai impresionant phablet pe care Samsung l-a oferit pana acum pietei.

Summary
CEO-ul Samsung garanteaza pentru noua baterie de pe Samsung Galaxy Note 8
Article Name
CEO-ul Samsung garanteaza pentru noua baterie de pe Samsung Galaxy Note 8
Description
Securitatea bateriilor de pe Galaxy Note 8 este confirmata chiar de catre CEO-ul companiei sud-coreene, Koh Dong Jin