Reviews, Stiri

Samsung Galaxy Wide 2 vine cu Exynos 7870 la bord si baterie de 3300 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Wide 2 continua proiectul celor de la Samsung legat de seria de telefoane Galaxy. Modelul imbunatateste versiunea lansata anul trecut (denumita Samsung Galaxy Wide) la nivel de specificatii, dar pastreaza carcasa slim si look-ul foarte stilat. Cea mai importanta noutata este intrdocerea printre caracateristici a unui procesor excelent, Exynos 7870.

Samsung Galaxy Wide 2 vs Samsung Galaxy Wide 2016

Noua versiune inseamna fara indoiala un upgrade pentru gama Galaxy Wide. Modelul lansat anul trecut se impunea fara indoiala la capitolul estetic, insa configuratia sa nu era la fel de avantajoasa precum cea pe care Samsung Electronics o propune in acest an. Samsung Galaxy Wide 2016 se baza pe un ecran TFT cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1280×720 pixeli, plus un procesor quad-core de la Qualcomm, Snapdragon 410 setat la frecventa de 1.2 Ghz. Multitasking-ul si aplicatiile cadeau un sarcina unor caracteristici bune, asa cum era memoria de 2GB RAM sau capacitatea de stocare de 16 GB. Smarthpone-ul rula Android 6.0 Marshmallow si primea sprijinul unei baterii de 3000 mAh. In plus dotarile foto erau decente, asigurate de o camera foto principala de 13 megapixeli si una frontala de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy Wide 2 (3)

Noul Samsung Galaxy Wide 2 schimba putin peisajul si vine inainte de toate cu cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat. Samsung a umblat la mai multe capitole, insa mai putin la memorie, configuratia din 2016 putand fi intalnita si acum la versiunea Wide 2: 2GB memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern plus slot microSD de pana la 256GB.

 → Interesat de huse Samsung? Verifica oferta noastra actualizata aici

In schimb, ecranul noului Samsung Galaxy Wide 2 este superior: el pastreaza diagonala de 5.5 inch cu rezolutie HD (in speta 1280×720 pixeli), dar este un IPS LCD in 16 milioane de culori, capacitiv, multitouch, protejat de Corning Gorilla Glass si cu o buna densitate a pixelilor (267 pixeli per inch). Cea mai importanta noutate din noul terminal este insa procesorul, Samsung bazandu-se de aceasta data pe o constructie proprie. Galaxy Wide 2 vine cu procesor Samsung Exynos 7870 setat la frecventa de 1.6 Ghz cu 8 nuclee Cortex A53 la bord plus placa video ARM MAli T830.

Samsung Galaxy Wide 2 (1)

Si in privinta bateriei, compania sud-coreeana a imbunatatit putin lucrurile, punand acum la dispozitia utilizatorilor un acumulator Lithium-Ion de 3300 mAh. Aspectul general nu este foarte mult modificat, insa ramane unul spectaculos, poate chiar putin mai aspectuos prin finisajele sale. Dotarile foto sunt in mare aceleasi cu mici imbunatatiri: camera principala are tot senzor de 13 megapixeli si vine cu flash LED, autofocus, touch focus, senzor CMOS, HDR si diafragma F/1.9. Camera secundara pastreaza senzorul de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy Wide 2 disponibilitate

Modelul Samsung Galaxy Wide 2 cantareste 170 de grame si masoara 8.6 milimetri grosime. Terminalul poate fi achizitionat pe culorile negru sau arginitiu, iar pretul sau de vanzare in Coreea de Sud este 265 de dolari „la liber”. Cu siguranta el va putea fi achizitionat la mai putin de jumatate din aceasta suma la abonament. Este un terminal cat se poate de interesant, atragator ca aspect, cu specificatii solide si un procesor mult mai bun decat editia de anul trecut.

Samsung Galaxy Wide 2

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy Wide 2
Price
$ 265