Reviews, Stiri

Samsung Galaxy Stellar 2, un mid-range interesant cu perspective de best-buy

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Stellar 2 este unul dintre viitoarele terminale ale celor de la Samsung Electronics si reprezinta o incercare curajoasa a gigantului sud-coreean de a creat un terminal super – accesibil ca pret. Smartphone-ul are caracteristici decente si un design usor recognoscibil, marca Samsung. Nu exista momentan detalii concrete despre perioada de lansare oficiala a terminalului.

Samsung Galaxy Stellar 2 specificatii si impresii

In asteptarea Samsung Galaxy Note 8, gigantul sud-coreean ne atrage atentia cu un terminal la care putina lume se astepta. Samsung Galaxy Stellar 2 va fi un device mid-range, compact si elegant. Vine cu un display de dimensiuni mici, dar de o excelenta calitate. Doar 4.5 inch are diagonala ecranului acestui dispozitiv si o rezolutie HD, 1280×720 pixeli. Ecranul este unul de tip Super AMOLED cu o buna densitate a pixelilor si unghiuri bune de vizualizare.

Samsung Galaxy Stellar 2 (2)

Spre deosebire de alte modele din gama Galaxy, acest device are colturile ceva mai rotunjite, ceea ce impiedica manevrarea defectuoasa a dispozitivului. Pare o creatie care imbina stilul Samsung Vintage cu stilul Samsung Modern-Contemporan. Designul este insa unul reusit si tinand cont de dimensiunile destul de mici ale telefonului, pare sa fie o reusita. Samsung Galaxy Stellar 2 imbraca o carcasa din plastic si are o rama metalica. Conceptul telefonului subliniaza faptul ca butonul Home incorporeaza si senzorul de amprente al device-ului.

Mergem insa mai departe si remarcam partea hardware care este una destul de potenta, usor integrabila in clasa mid-range. Samsung Galaxy Stellar 2 se bazeaza pe un procesor de la Qualcomm, Snapdragon 626 tactat la frecventa de 2.0 Ghz. Utilizatorul primeste ajutorul unei memorii de tip RAM de 2.5 GB si al unui spatiu de stocare decent de 32 de GB, un spatiu care va putea fi extins prin intermediul slotului pentru carduri de tip microSD.

Samsung Galaxy Stellar 2 (4)

 

Avem de asemenea la dispozitie o baterie destul de puternica, un acumulator cu capacitatea generoasa de 3500 miliamperi plus tehnologie de incarcare rapida de la Qualcomm. Desigur, nu este vorba despre Quick Charge 4.0, nici macar de Quick Charge 3.0, ci de Qualcomm Quick Charge 2.0, destul de normala pentru ceea ce Samsung doreste de la acest terminal.

Compatibil cu tehnologia 4G, Samsung Galaxy Stellar 2 beneficiaza de conectivitate WiFi, de GPS, Bluetooth, microUSB si jack audio de 3.5 milimetri. Smartphone-ul beneficiaza de o camera principala cu rezolutie de 5 megapixeli, prezenta si vizibila pe partea din spate a dispozitivului. Sub senzorul foto descoperim un flash LED, dar si difuzorul audio. Din pacate, partea destinata amatorilor de selfie-uri este una modesta, intrucat Samsung Galaxy Stellar 2 are o camera frontala de numai 1.2 megapixeli, care este ca si inexistenta. Este unul dintre putine detalii modeste inglobate de acest terminal.

Samsung Galaxy Stellar 2 (3)

Samsung Galaxy Stellar 2 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, ceea ce intareste convingerea ca vom beneficia de un mid-range actual, de calitate.

Acestea sunt cele mai importante specificatii ale acestui model de telefon:

  • Display: Super AMOLED diagonala de 4.5 inch cu rezoluţie HD;
  • Memorie: 2.5 GB RAM + 32 GB spaţiu de stocare;
  • Procesor: octa-core de la Qualcomm, model Snapdragon 626 tactat la frecventa de 2.0 Ghz;
  • Dotari foto: cameră foto de 5 megapixeli si cameră frontală de 1.2 megapixeli;
  • Conectivitate: 4G;
  • Acumulator:3500 mAh;
  • Sistem de operare: Android 7.0 Nougat;

Samsung Galaxy Stellar 2 pret si concluzie

Samsung Galaxy Stellar 2 ar putea fi un adevarat best buy daca informatiile legate de pret se vor confirma. Presa sud-coreeana noteaza ca Stellar 2 va costa doar 102 dolari, ceea ce mi se pare excelent, insa recunosc, aceasta informatie ridica totusi semne de intrebare. Mi-e greu sa cred ca  liderul din clasamentul care vizeaza cei mai importanti producatori de telefoane mobile din lume va vinde acest device pentru aceasta suma! Pe de alta parte, Samsung Galaxy Stellar 2 este un mid-range interesant, de dimensiuni ceva mai mici, un continuator al modelului Samsung Galaxy Stellar I200 pe care compania l-a lansat in 2012.

Smartphone-ul detine un hardware potent si impresioneaza prin faptul ca va beneficia de un procesor puternic pentru aceasta gama. Ruleaza cel mai nou sistem de operare Android, are o baterie puternica si un design placut. Ecranul, desi este mic, este unul de o foarte buna calitate. In plus, terminalul beneficiaza de conectivitate 4G. Singurul detaliu negativ in privinta noului Samsung Galaxy Stellar 2 ar fi camera selfie, care din pacate are o rezolutie foarte mica si este teoretic, inutila. Momentan, nu exista informatii legate de o data oficiala de lansare a acestui telefon, dar vom reveni cu siguranta cu mai multe amanunte pe viitor.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Samsung Electronics
Product Name
Samsung Galaxy Stellar 2
Price
$ 102