Stiri

Samsung Galaxy S8 pret si detalii despre stocul pregatit pana la lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8 pret si detalii despre stocul pregatit pana la lansarea oficiala » Timpul trece destul de repede, dar parca insuficient de repede pentru cei care asteapta cu nerabdare lansarea oficiala a noului varf de gama de la Samsung Electronics. Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat la Mobile World Congress 2017 asa cum aratau in mod eronat informatiile de la inceputul anului ci pe 29 martie, urmand ca abia spre finalul lunii aprilie sa fie lansat oficial. Detalii despre Samsung Galaxy S8 pret de achizitie si despre stocul pe care il pregateste compania sud-coreeana gasiti mai jos.

Continua perioada neagrea pentru Samsung: Lee Jae Yong a fost arestat

Lee Jae YongDesi pare sa fi trecut relativ repede peste incidentele uriase cauzate de explozia bateriilor Samsung Galaxy Note 7 de anul trecut, gigantul sud-coreean continua sa treaca prin momente extrem de dificile. Problemele juridice ale vicepresedintelui Samsung Electronics si fiul presedintelui grupului, Lee Jae Yong (foto stanga )nu doar ca nu s-au terminat, dar abia acum incep cu adevarat.

Jae-Yong (48 de ani) mostenitorul celui mai important brand din Coreea de Sud, a fost arestat in cele din urma preventiv, dupa uriasul scandal de coruptie in care a fost implicat. Acesta este acuzat de catre procurorii sud-coreeni ca a oferit 35 de milioane de euro mai multor fundatii finantate de Choi Soon, o apropiata a presedintelui Park Guen Hye. Scopul mostenitorului Samsung ar fi fost sa obtina anumite avantaje de ordin politic, sustine presa sud-coreeana. Impactul este unul deosebit de puternic si asupra imaginii concernului Samsung, care isi continua astfel perioada neagra in care intrase inca de anul trecut. Chiar si-asa, lansarea oficiala a Samsung Galaxy S8 va fi un eveniment extrem de asteptat de toata lumea, fiind menit sa acopere si sa spele putin din pr-ul negativ creat in jurul companiei care a pierdut se spune pete 5 miliarde de dolari in 2016 dupa retragerea de pe piata a varfului sau de gama.

Samsung Galaxy S8 pret si detalii despre stoc

Informatiile care privesc Samsung Galaxy S8 pret nu sunt foarte multe in acest moment. E drept, una dintre cele mai autorizate „voci” in materie atunci cand vine vorba de smartphone-uri, Twitter userul Ricciolo, explica pe scurt care va fi pretul de pornire al flagshipului Samsung Electronics in 2017. Conform sursei citate, preturile de vanzare pentru Samsung Galaxy S8 vor incepe de la 850 de euro (aproximativ 3900 de lei) si avem foarte putine motive sa ne indoim de calitatea spuselor lui Ricciolo, tinand cont ca de regula, informatiile prezentate de el in ultimii doi ani s-au demonstrat a fi cat se poate de adevarate.

Samsung Galaxy S8 pret si imagini

Samsung Galaxy S8 pret si imagini

In schimb, in ceea ce priveste stocul pe care Samsung il pregateste inainte de lansarea oficiala a varfului sau de gama, informatiile de pe piata asiatica sunt din ce in ce mai numeroase si destul de oficiale, tinand cont ca presa de specialitate are foarte multe conexiuni in randul concernului. Reiese dintr-un articol publicat saptamana aceasta intr-o revista de profil ca nivelul de productie pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus va fi vizibil mai mare decat gama lansata anul trecut.

Mai mult decat atat, se inainteaza si primele cifre exacte asupra acestui capitol, Lee Hwang Sae, analist la o revista de prima mana din Coreea de Sud inaintand cifra de 17 milioane de telefoane pregatite deja de Samsung pentru a fi livrate. Fata de gama Note 7, reiese ca Samsung Electronics pregateste cu peste 5 milioane de modele mai mult in stocul sau din acest an. Acelasi Lee Hwang Sae crede ca Samsung Galaxy S8 Plus va avea parte de un numar mai mare de vanzari decat versiunea standard a flagshipului si marturiseste ca „tinta pe care Samsung doreste sa o atinga in acest an este aceea de a depasi vanzarile pe care le anticipase pentru Samsung Galaxy Note 7. Estimarile de acum confirma faptul ca Samsung mizeaza pe un numar cu aproape 20 de milioane de modele S8 mai mare in ceea ce priveste vanzarile decat terminalul esec Note 7” concluzioneaza Hwang.

 

Samsung Galaxy S8 specificatii tehnice

Conform informatiilor deja prezentate de blog.catmobile.ro, Samsung Galaxy S8 va putea fi achizitionat in doua versiuni diferite, despre care discutam si mai sus. Este vorba despre:

Samsung Galaxy S8 versiune standard cu ecran de 5.7 inch (anumite surse sustin ca display-ul va fi de 5.8 inch sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835)
Samsung Galaxy S8 Plus (versiune care va beneficia de un ecran de 6.1 sau 6.2 inch cu display de tip Super AMOLED, curbat pe ambele parti in mod evident, si sticla de protectie Corning Gorilla Glass versiune sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835)

Samsung Galaxy S8 pret si detalii despre stoc

Samsung Galaxy S8 pret si detalii despre stoc

Terminalul va beneficia de un display curbat dual-edge cu senzor de amprenta integrat si fara buton home. Telefoanele vor rula pe Android 7.1.1 Nougat, insa in functie de versiunea si modelul oferit pietei, acestea vor avea o memorie RAM de 4GB sau, dupa caz, de 6GB RAM. Daca sistemul de camere foto este de asteptat sa fie unul impresionant cu o camera de 12 megapixeli (deschidere f/1.7 plus Auto HDR si autofocusul dual-pixel) si o alta de 8 megapixeli (inregistrare la rezolutii Ultra HD), spatiul de stocare al noului flagship, va fi unul de 64GB, un spatiu care evident se va putea extinde pana la 256GB prin microSD. Exceptand informatiile prezentate aici despre Samsung Galaxy S8 pret si detalii despre viitorul stoc, puteti gasi pe site-ul nostru si alte informatii utile despre Samsung Galaxy S8 data de lansare precum si alte detalii importante.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes