Stiri

Samsung Galaxy S8 Mini » specificatii posibile, detalii si pret

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8 Mini (3)Am aflat recent ca sud – coreenii de la LG pregatesc lansarea unui dispozitiv de dimensiuni mici a varfului lor de gama, LG G6. Terminalul LG Q6 mini ar putea fi lansat in curand conform leaker-ului Evan Blass, insa iata ca tot de pe piata sud-coreeana ne vin vesti si dinspre Samsung.

Marele rival local al LG si cel mai important brand sud-coreean al momentului, Samsung va lansa conform ultimelor informatii un model Mini pentru propriul varf de gama, Samsung Galaxy S8. Viitorul Samsung Galaxy S8 Mini va aduce in prim plan ideea de Infinity Display si pe o diagonala mai mica si poate fi un concurent destul de serios pentru iPhone 7!

Informatia este cu atat mai interesanta cu cat stim bine ca Samsung nu a oferit o versiune Mini nici pentru gama Galaxy S6, nici pentru gama Galaxy S7.

Samsung Galaxy S8 Mini specificatii posibile

De ce S8 Mini ar putea fi un concurent serios pentru iPhone 7? In primul rand datorita specificatiilor sale foarte tentante! Conform informatiilor din presa asiatica, viitorul Mini al celor de la Samsung ar putea fi motorizat de un procesor Snapdragon 821 de la Qualcomm, adica cea mai puternica platforma din 2016 conform testelor de specialitate. Va fi practic acelasi tip de procesor pe care foarte probabil il vom gasi si la versiunea Mini de la LG G6.

Samsung Galaxy S8 Mini (2)

Samsung Galaxy S8 Mini va avea procesorul Snapdragon cuplat cu 4GB memorie RAM si cu 32 GB spatiu de stocare, un veritabil downgrade, dar suficient de potent pentru ceea ce se doreste de la Mini S8-ul pe care il va propune producatorul. Display-ul in mod evident va fi unul mai mic, foarte probabil urmand a avea o diagonala de 5.3 inch.

Partea fericita insa este ca acesta va ingloba aceeasi tehnologie Infinity, ceea ce mi se pare extrem de interesant. Ramane de vazut cum va reusi Samsung sa implineasca acest deziderat, dar daca va reusi, am putea asista la lansarea unui „mic gigant”.

Dotarile foto vor fi si ele destul de puternice, mai ales daca tinem cont de camera principala a device-ului, camera care va fi echipata cu un senzor de imagine de 12 megapixeli.

Nu exista o data concreta de lansare pentru acest terminal, si desi exista speculatii conform carora acesta ar putea rula in premiera Android 8.0, ma indoiesc ca acest lucru se va intampla. Cel mai probabil, Samsung Galaxy S8 Mini va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat, cea mai noua versiune a sistemului oferit de Google.

Samsung Galaxy S8 Mini

Cu siguranta vom reveni cu detalii despre acest terminal in perioada urmatoare. Korea Herald sustine ca terminalul va costa aproximativ 500-550 de euro, insa informatia trebuie privita cu rezerve.

Cert este ca daca specificatiile se vor contura si ulterior, confirma, foarte probabil micul S8 Galaxy va fi o concurenta destul de puternica pentru device-urile iPhone de mici dimensiuni.

Summary
Samsung Galaxy S8 Mini » specificatii posibile, detalii si pret
Article Name
Samsung Galaxy S8 Mini » specificatii posibile, detalii si pret
Description
Samsung Galaxy S8 Mini ar putea deveni realitate: sud-coreenii intentioneaza sa creeze un device Mini pentru gama Galaxy S8