Stiri

Samsung Galaxy S8 imagine oficiala oferita de phone leaker-ul Evan Blass

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8 imagine oficiala postata pe Twitter → Samsung Galaxy S8 este pe zi ce trece tot mai aproape de lansare. Cel mai asteptat smartphone high-end din 2017 va fi prezentat ce Samsung Electronics cel mai probabil pe 29 martie intr-un eveniment de proportii. Asteptarea fanilor se apropie iata de final, dupa ce in ultimele luni au fost vehiculate numeroase imagini si specificatii pe care varful de gama al companiei sud-coreene le-ar putea imbraca.

Samsung Galaxy S8 imagine oficiala postata pe Twitter

Samsung Galaxy S8 imagine oficiala →Evan Blass este un tip cu foarte multe conexiuni in aceasta lume a telefoanelor mobile. Blogger-ul american, supranumit de presa de specialitate un adevarat „phone leaker” si-a castigat de-alungul timpului notorietatea prin numeroasele date furnizate despre telefoanele mobile ale momentului inca dinaintea aparitiei lor. In perioada iulie 2012-august 2014, Blass a oferit o serie de materiale de presa cu caracter exclusiv care s-au demonstrat a fi cat se paote de veridice. Pana in 2008, Evan Blass a fost senior editor al celebrului website Engadget, dar apoi a facut pasul spre publicatia Obsessable, deja disparuta de pe piata. Intre 2010 si 2012, jurnalistului a semnat articole pentru Pocketnow pentru un salariu se spune fabulos. Ulterior s-a axat pe asigurarea unor informatii exclusive prin intermediul Twitter, in urma relatiilor importante in domeniu pe care si le-a facut de-alungul timpului. Contul sau de Twitter are peste 300 de mii de urmaritori, iar intre cele peste 4000 de tweet-uri, foarte multe vizeaza informatii importante si exclusive cu privire la aparitia unor noi dispozitive pe piata smartphone.

Samsung Electronics tine capul de afis al evenimentelor de pe aceasta piata in luna martie. Anuntata aparitie a varfului sau de gama atrage fel de fel de articole extrem de importante, iar Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai cautate cuvinte de pe google si nu numai. Compania sud-coreeana pregateste pentru evenimentul care va avea loc spre finalul lunii martie cateva imagini importante prin care va insoti viitoarele comunicate de presa ce privesc lansarea noilor modele din gama Galaxy S8. Una dintre aceste imagini a ajuns insa „pe mana” lui Evan Blass, care, evident a postat-o pe contul sau personal de Twitter. Blass posta si urmatorul mesaj: „Cred ca aceasta este poza pe care o asteptati cu totii”. Tweet-ul este insotit de imaginea pe care o puteti observa mai jos si demonstreaza felul in care va arata noul Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 imagine oficiala

Sigur, nu exista foarte multe diferente intre aceasta imagine oficiala si ceea ce s-a vazut pana acum in fotografiile neoficiale. Se confirma faptul ca Samsung Galaxy S8 va avea un ecran edge-to-edge cu margini curbate, precum si absenta butonului fizic Home. Mai mult decat atat, imaginea afisaza data de 29 martie, cea care va fi in mod cert data oficiala de lansare a noului Samsung Galaxy S8.

Despre Samsung Galaxy S8 specificatii

Samsung Galaxy S8 imagine oficiala Specificatii tehnice →La ce sa ne asteptam. Noul varf de gama al companiei Samsung Electronics va beneficia de un display curbat dual-edge cu senzor de amprenta integrat si fara buton home (asa cum puteti observa in imaginile de mai sus si asa cum am discutat si noi in trecut in articolele de pe blog.catmobile.ro) . Telefoanele vor rula pe Android 7.1.1 Nougat, insa in functie de versiunea si modelul oferit pietei, acestea vor avea o memorie RAM de 4GB sau, dupa caz, de 6GB RAM. Daca sistemul de camere foto este de asteptat sa fie unul impresionant cu o camera de 12 megapixeli (deschidere f/1.7 plus Auto HDR si autofocusul dual-pixel) si o alta de 8 megapixeli (inregistrare la rezolutii Ultra HD), spatiul de stocare al noului flagship, va fi unul de 64GB, un spatiu care evident se va putea extinde pana la 256GB prin microSD.

Cele doua versiuni de Samsung Galaxy S8 despre care putem vorbi in acest moment sunt:

Samsung Galaxy S8 versiune standard cu ecran de 5.7 inch (anumite surse sustin ca display-ul va fi de 5.8 inch sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835)
Samsung Galaxy S8 Plus (versiune care va beneficia de un ecran de 6.1 sau 6.2 inch cu display de tip Super AMOLED, curbat pe ambele parti in mod evident, si sticla de protectie Corning Gorilla Glass versiune sustinuta de un procesor Exynos 8895 Qualcomm Snapdragon 835)

In afara faptului ca putem vorbi deja despre specificatii si Samsung Galaxy S8 imagine oficiala, avem oportunitatea placuta sa discutam si despre pretul de plecare a celui mai asteptat smartphone high-end al anului. Conform unei alte surse credibile de pe Twitter, Ricciolo, preturile de vanzare pentru Samsung Galaxy S8 vor incepe de la 850 de euro (aproximativ 3900 de lei).

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes