Stiri, Top list

Samsung Galaxy S8 cel mai bun telefon al momentului conform Consumer Reports

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt cele mai bune smartphone-uri pe care le puteti cumpara in acest moment. Conform celor de la Consumer Reports, flagshipul companiei Samsung Electronics depaseste valoric iPhone 7 si iPhone 7 Plus in ceea ce priveste cele mai bune handset-uri active pe piata la aceasta ora. Sursa citata nu exclude totusi posibilitatea ca din septembrie, lucrurile sa se schimbe dupa ce Apple va lansa varful sau de gama, iPhone 8.

Samsung Galaxy S8, cel mai bun telefon la aceasta ora

Varful de gama al companiei Samsung Electronics, smartphone-ul cu record de precomenzi, este in opinia celor de la Consumer Reports cel mai valoros device de pe piata la aceasta ora. Intr-o analiza semnata de Jerry Beilinson, techno-observer la consumerreports.org, Samsung Galaxy S8 castiga detasat batalia pentru suprematie cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar si cu alte terminale importante ale momentului.

Consumer Reports lauda display-ul colorat si stralucitor al flagshipului Samsung si noteaza la superlativ performantele bateriei terminalului precum si succesul neasteptat asigurat de „minunatele camere foto ale handset-ului”. In aceeasi analiza, Beilinson saluta faptul ca Samsung Galaxy S8 este capabil sa supravietuiasca eventualelor picaturi de apa care pot ajunge in interior, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor mai trebui sa se ingrijoreze prea mult daca handset-ul intra in contact cu apa. Din fericire, analiza celor de la Consumer Report nu s-a axat foarte mult pe diferentele esentiale dintre acest dispozitiv de top al Samsung si item-urile de anul trecut ale Apple, inca active si extrem de bine evaluate de catre utilizatori. iPhone 7 si iPhone 7 Plus ofera si ele o rezistenta sporita la contactul cu apa, camere foto excelente si o durata de viata solida a bateriilor.

Samsung Galaxy S8 cel mai bun telefon al momentului

CNBS nota recent ca cele doua terminale de top ale Samsung Electronics, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus nu ofera totusi acelasi nivel de performanta in ceea ce priveste „modul portret” din dotarile foto, asa cum se intampla in cazul modelelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Senzorul secundar pe care il foloseste Apple pe dispozitivele sale pare sa faca diferenta in acest context in favoarea telefoanelor mentionate. In schimb, restul detaliilor subliniate de analiza Consumer Reports par sa fie in favoarea actualelor modele high-end produse in Coreea de Sud.

Samsung Galaxy S8 in vizunea Consumer Reports

Sursa citata reactioneaza pozitiv in analiza noului Samsung Galaxy S8 pe care-l „ovationeaza” in scris la urmatoarele capitole:

  • – Design slim si atragator, aspect remarcabil
  • – Excelenta durata de viata a bateriei
  • – Top-quality camera

Daca esti in cautarea unei camere foto uimitoare, a unui smartphone cu autonomie impresionanta, cu design slim, elegant si un afisaj de top, care in plus este rezistent si la contactul cu apa, Samsung Galaxy S8 este fara indoiala, telefonul potrivit pentru dumneavoastra. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti dispusi sa cheltuiti sume cuprinse intre 720 si 840 de dolari pentru el. Handset-ul se va ocupa de restul detaliilor pentru dumneavoastra – Consumer Reports

Aspectul minimalist, modern si foarte elegant pentru un terminal cu ecran mare si performante exceptionale este unul dintre primele amanunte reliefate in analiza Consumer Reports. Display-ul de tip bezel less si maniera in care este el curbat isi trage fara indoiala partea leului, cu toate ca analiza evidentiaza faptul ca spre deosebire de Samsung Galaxy S7 Edge, noul flagship are si o concurenta ceva mai serioasa pe piata, multe terminale de acest tip aparand intr-un top 10 virtual creat chiar de Consumer Reports. Faptul ca Samsung Electronics a reusit sa creasca totusi calitatea ecranului din noul sau varf de gama, cu toate ca acesta are diagonale mai mari (5.8 inch pentru Samsung Galaxy S8 si 6.2 inch pentru Samsung Galaxy S8 Plus) fata de editia precenta (5.1 inch, respectiv 5.5 inch pentru S7 si S7 Edge) este un alt argument in favoarea gigantului sud-coreean. „Chiar si pentru modelul cu diagonala mai mic este destul de dificil pentru utilizatori sa manevreze terminalul cu un singur deget, dar totusi Galaxy S8 confirma ca are calitatea necesara odata ce ai reusit acest lucru” marturiseste lead tester-ul Richard Fresco.

Samsung Galaxy S8 cel mai bun telefon

 

Durata lunga de viata a bateriei din noul terminal precum si faptul ca problemele reale pe care Galaxy Note 7 le-a avut anul trecut la acest capitol n-au afectat modelele din acest an, reprezinta o noua portie „de laude” pe care sursa citata le aloca noilor terminale Samsung. Conform analizei, rezultatele ce vizeaza autonomia Samsung Galaxy S8 sunt impresionante:

  • 1. In testul de conversatie, Samsung Galaxy S8 Plus atinge 26 de ore, in timp ce S8 atinge 23 de ore
  • 2. In testul care vizeaza durata de viata a bateriei, telefonul receptioneaza si transmite date printr-o retea LTE pentru 17.5 ore (in cazul phabletului S8 Plus), respectiv 14.5 ore (in cazul Samsung Galaxy S8)
  • 3. La navigarea pe internet prin Wi-Fi, cu afisaj activat, Samsung Galaxy S8 atinge 13 ore continuu, iar Samsung Galaxy S8 Plus nu mai putin de 14.5 ore.

Diferenta pe care o aduce in mod evident Samsung Galaxy S8 Plus vine de la dimensiunile pe care terminalul le are, dar intareste totodata argumentele puternice pe care device-ul standard le are in lupta cu celelalte handset-uri importante de pe piata.

Si partea legata de dotarile foto este extrem de apreciata de cei de la Consumer Reports, care considera ca niciun alt device de pe piata nu produce la aceasta ora atat de multa calitate precum Samsung Galaxy S8 (verifica aici oferta de huse S8). „Culorile sunt foarte bogata si clare, performanta in conditii de iluminare scazuta este memorabila, iar calitatea video este intr-adevar grozava. iPhone 7 Plus sau LG G6 includ camere duale orientate pe partea din spate pentru a imbunatati fotografiile cu zoom sau unghi larg. Aici este poate singurul loc in care Samsung Galaxy S8 are de suferit, insa in rest, scorurile handset-ului si realizarile sale efective, sunt superioare oricarui model de pe piata” completeaza sursa citata.

Samsung Galaxy S8 - camere foto