Stiri

Samsung Galaxy S8: peste 1.3 milioane de unitati vandute in Coreea de Sud

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8, cel mai bun telefon al momentului conform Consumer Reportsa fost si ramane marele pariu al companiei Samsung Electronics pentru acest an. Sperantele legate de succesul flagship-ului au fost nu doar uriase, dar par sa se demonstreze a fi fost si indreptatite. Considerat in Asia, „cel mai important telefon lansat in 2017”, Samsung Galaxy S8 este deja un succes in Coreea de Sud, acolo unde compania producatoare a incercat sa se replieze rapid in materie de vanzari de unitati dupa dezastrul de anul trecut, cauzat de Samsung Galaxy Note 7.

1.3 milioane de unitati vandute deja pentru Samsung Galaxy S8

Sud-coreenii s-au inghesuit sa cumpere acest device si conform celor de la Gizmochina, zilnic in jur de 10-12 mii de oameni cumpara falgshipul companiei Samsung. Destul de putin explicabil pe undeva, daca tinem cont ca populatia tarii este de 50 de milioane de locuitori.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus

1,3 milioane de unitati Samsung Galaxy S8 a vandut compania sud-coreeana doar in interiorul tarii, ceea ce inseamna ca modelul din acest an se vinde mai bine si mai repede decat predecesorii sai, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S7. La nivel global, compania sud-coreeana a depasit 10 milioane de unitati si pare destul de greu de oprit, cel putin pana cand Apple va lansat iPhone 8, un terminal care asa cum ati putut citi pe catmobile.ro ar putea sa mai intarzie.

Cifrele record pe care le atinge compania sud-coreeana nu mai sunt insa de mult o surpriza. In raportul IC Insights, am aflat recent ca Samsung Electronics ramane lider in topul care vizeaza cei mai importanti producatori de telefoane mobile din lume, depasind 300 de milioane de unitati vandute atat in 2014, cat si in 2015 si 2016.

Samsung Galaxy S8 Plus varianta Rose Pink – lansata oficial

Compania sud-coreeana nu se opreste aici si cauta sa mai asigure o lovitura de imagine si un boost al vanzarilor prin lansarea recenta a versiunii Rose Pink pentru Samsung Galaxy S8 Plus. O culoare extrem de reusita pentru un terminal disponibil pe aceasta culoare in Taiwan.

Samsung Galaxy S8 Pink Rose

Conform Gizbot, modelul Rose Pink costa putin peste 900 de dolari si va fi lista si in magazinile online in scurt timp. Aceasta culoare nu va fi insa disponibila pe toate pietele, Samsung Electronics cautand sa schimbe culorile terminalelor sale de top in functie de zona. Vom vedea in curand si Samsung Galaxy S8 Plus pe albastru (coral), dar si un auriu nisipiu in aceeasi zona Taiwan.

Summary
Samsung Galaxy S8: peste 1.3 milioane de unitati vandute in Coreea de Sud
Article Name
Samsung Galaxy S8: peste 1.3 milioane de unitati vandute in Coreea de Sud
Description
Samsung Galaxy S8: peste 1.3 milioane de unitati vandute in Coreea de Sud si peste 10 milioane de unitati la nivel global