Stiri

Samsung Galaxy On7 Pro (2017) are hardware puternic si dotari foto de calitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy On7 Pro 2017Samsung Galaxy On7 Pro 2017 pare sa fie inca o tinta pentru aceasta perioada a celui mai important producator de pe piata asiatica: Samsung Electronics. Modelul a fost zarit pe site-ul aplicatiei benchmark GFXBench, astfel ca putem oferi primele detalii interesante ale sale. Versiunea din 2017 a Samsung Galaxy On7 Pro este una imbunatatita fata de versiunea pe care compania sud-coreeana a lansat-o anul trecut.

Samsung Galaxy On7 Pro 2017 detalii oficiale conform GFXBench

Pe site-ul aplicatiei amintite, Samsung Galaxy On7 Pro 2017 iese la iveala cu cateva specificatii hardware cat se poate de interesante. Primele doua aspecte care ne sar imediat in ochi sunt legate de sistemul de operare al phablet-ului precum si procesorul sau pe 64 de biti.

 →Gasesti aici huse pentru Samsung Galaxy On7 Pro

Samsung Galaxy On7 Pro 2017 va rula inca din fabrica Android 7.0 Nougat, care fara indoiala va fi insotit de interfata customizabila si dezvoltata de compania sud-coreeana. Procesorul acestui model va lucra la frecventa de 2.3 Ghz si a fost gandit si conceput de catre cei de la MediaTek. Este vorba despre chipsetul Helio P20 MT6757, care va functiona in Samsung Galaxy On7 Pro 2017 alaturi de placa video dual – core Mali T880MP2. Din punct de vedere hardware, versiunea din 2017 a Samsung Galaxy On7 Pro este una cu atat mai impresionanta cu cat, terminalul se foloseste de o memorie de tip RAM de 4GB si de o capacitate de stocare interna cifrata la 32GB.

Site-ul aplicatiei citate dezvaluie si primele indicatii in privinta dotarilor foto ale acestei versiuni de Samsung Galaxy On7 Pro. Modelul din 2017 va beneficia de camere cu acelasi tip de senzor si aceeasi rezolutie. Pe scurt: atat camera foto principala, cat si camera foto secundara, vor fi echipate cu un senzor de imagine de 13 megapixeli, iar ambele camere vor putea filma la rezolutie Full Hd cu 30 de cadre pe secunda.

Samsung-Galaxy-On7-Pro (2017)

Din punct de vedere al afisajului, Samsung Galaxy On7 Pro 2017 merge pe un panel de tip AMOLED (cel mai probabil va fi Super AMOLED) cu rezolutie 1920×1080 pixeli si o densitate a pixelilor care se anunta a fi extrem de eficienta. Diagonala noului display Samsung Galaxy On7 Pro 2017 va avea 5.7 inch, ceea ce ne confirma ca suntem in prezenta unui phablet cu caracteristici foarte importante si chiar impunatoare.

De ce Samsung Galaxy On7 Pro 2017 este mai bun decat prima versiune

In primul rand pentru ca versiunea noua, Samsung Galaxy On7 Pro 2017 , aduca in premiera pentru un smartphone Samsung procesorul celor de la MediaTek, Helio P20. Fara indoiala, acest procesor este unul de top, chiar daca nu provine pe filiera Qualcomm. Tinand cont ca Samsung Galaxy On7 Pro propunea o configuratie specifica telefoanelor de buget, am putea spune ca editia din 2017 face o trecere semnificativa si integreaza acest terminal intr-o categorie superioara.

→Gasesti aici Folie Protectie Ecran FlexiGlass Samsung Galaxy On7 Pro

Prezenta celui mai nou sistem de operare al Google, precum si dotarile foto de foarte buna calitate sunt impresionante si intaresc ideea ca Samsung Galaxy On7 Pro 2017 este un smartphone care se va bucura de o buna priza la public.

Summary
Samsung Galaxy On7 Pro (2017) are hardware puternic si dotari foto de calitate
Article Name
Samsung Galaxy On7 Pro (2017) are hardware puternic si dotari foto de calitate
Description
Samsung Galaxy On7 Pro 2017 pare sa fie inca o tinta pentru aceasta perioada a celui mai important producator de pe piata asiatica: Samsung Electronics